Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Kanefart på påskeaften.

Fantastisk opplevelse med flotte folk som dev stedet. Veldig god mat, enestående service, snille... les mer

Anmeldt 1. april 2024
Frode S
Magisk skogstur

En stemningsfull og magisk tur inn i skogen ført an av kompetente kusker og stødige hester... les mer

Anmeldt 21. februar 2024
Kari R
Les alle 63 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (63)
Filtrer anmeldelser
63 resultater
Vurdering fra reisende
55
6
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
55
6
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 63 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Flott tur i nydelig terreng. Turen gikk både på grusvei og sti. Veldig fine hester. Kan virkelig anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lonepet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mars 2019

Vi var med på dette på Lørdag 23.03 og dette var en kjempefin-opplevelse-Vi var 4 voksne og et barn. Veldig fin tur selv om det blåste en god del- Veldig koselig i Lavoen - og kjempegod mat. Dette ambefales på det varmeste. Veldig snille og fine hester og kjempetrivelig arrangører.
Tusen takk for en kjempefin -opplevelse.
Mvh Ragnar

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, tur666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. januar 2019

Fantastisk opplevelse🌞 Lavo i skogen, god mat og drikke. Flotte folk som jobbet der. Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, SignhildV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2016 via mobile enheter

Vi ble godt tatt i mot, med bål, varm saft og pepperkaker. Sledeturen varte ca. 15 min, den var veldig stemningsfull med fakler og bjeller. I skogen sto det en lavvo, der vi fikk servert kjempegod elggryte med potetmos, tyttebær og stomp. Barna fikk grille elgpølser. Drikke var ikke inkludert i prisen. Vi kunne velge mellom kalde og varme drikker. Hele opplevelsen varte i drøye en og en halv time. Det hele var en flott opplevelse.

Dato for opplevelse: desember 2016
2  Takk, Norwegian060
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2016 via mobile enheter

Hyggelig tur ut i det fri, til tross for kulde. Hesteskyss inn til en lavvo - det det ble servert mat og godt drikke. Litt kaldt i lavvoen - der det burde vært varmet opp litt tidligere på dagen.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, NarvN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
svoter, Eier på Trysil Hestesenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2016

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding og fine bilder. Dagen dere var her så var det -20C. Vi fyrte opp mange timer før dere kom, men som dere merket så hjelper det ikke all verden. Vi har i ettertid satt inn en propanovn til, så nå har vi 4 slike i lavvoen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser