Anbefales! Morsom tur for små og store 😁 gøy å ri opp på fjellet, ikke bare på veien. Perfekt... les mer
Vi var et reisefølge på 7, hvorav 4 var helt uerfarne gutter og jenter i alderen 11-15 år. Hestene... les mer
Jeg og min kjære, var her på overnatting og kanefart i februar 2023. Og jeg kan ikke si annet en at det var en fantastisk opplevelse, vi fikk frokost levert på døra vær morgen.
Nystekte rundstykker, ferskpresset appelsinjuice, egenprodusert syltetøy. helt fantastisk.
Flott hytte med utsikt til hestene, do og dusj 10 meter fra hytta.
Kanefart inn til lavvo, i fantastiske omgivelser.
Nydelig egenprodusert kortreist mat i lavvo.
Nei kan ikke si annet en, anbefales på det sterkeste.
Veldig hyggelige og imøtekommende vertsskap. Gården hadde mange trivelige dyr. Selve kanefarten var veldig flott, med store sterke dølahester med dombjeller. Vi ble kjørt til en stor lavvo hvor vi fikk fantastisk god mat. Alt hjemmelaget av lokale råvarer. Så var det kanefart tilbake. Fantastisk!
Husk at det er mye stillesitting, og det kan være kaldt. Kle dere godt!
Dette kan på alle måter anbefales! Flotte omgivelser, stemningsfullt pyntet med lys og lykter i og rundt lavvo. Utrolig hyggelige og serviceminded folk på stedet. Nydelig hjemmelaget og kortreist mat i rikelige mengder.
Veldig bra opplegg. Superhyggelige og dyktige verter. Vi var to barn og to voksne, med null rideerfaring. Det var en spennende tur gjennom skogen og alle var superfornøyde. Vi kommer tilbake:) Hilsen Øyvind, Tonje, A&E
Ble tatt godt i mot, og god forklaring undervegs på turen. Rolige, trygge hester. Lurt m langbukser på. Anbefales!
Kjempefin 2timers ridetur i vakker natur på Trysil. Eierne av senteret hadde god tid både før og etter turen, og vi fikk hilse på både hester og andre dyr. Var litt uforberedt på all klegg/bier som hesten tiltrakk, og det kunne fort blitt en stressfaktor, da jeg er redd for bier, men heldigvis gikk det bra. Det kunne vært greit å fått vite om litt på forhånd. Glad jeg hadde langermet jakke på.. Naturen turen gikk i, var utrolig flott, og fin blanding av grusvei og sti/skog.