Anbefales! Morsom tur for små og store gøy å ri opp på fjellet, ikke bare på veien. Perfekt lengde på turen. Skal gjøre det igjen.
Vi var et reisefølge på 7, hvorav 4 var helt uerfarne gutter og jenter i alderen 11-15 år. Hestene var trygge og fine, og vi fant oss alle godt til rette på hesteryggen etter noen få minutter med nybegynnernerver. Guidene var vennlige, blide, ivaretakende og ikke minst flinke til å gi informasjonen vi trengte slik at den ble forstått av alle (selv om det var på engelsk). Vi fikk en skikkelig fin ridetur på skogsvei og sti, noe som ga variasjon og holdt oss aktive. Dette ga mersmak, vi kommer gjerne tilbake!!
Fantastisk opplevelse med flotte folk som dev stedet. Veldig god mat, enestående service, snille hester og veldig trivelig kanefart tur. Kan anbefales, vi kommer gjerne igjen.
En stemningsfull og magisk tur inn i skogen ført an av kompetente kusker og stødige hester. Underveis fikk vi en superkoselig pitstop i lavvoen med grilling av pølser og noe varmt i koppen. Helproft opplegg laget av noen som har peiling på gode opplevelser.
I familien er det ulike ferdigheter når det kommer til hest,og riding. Dette ble likevel en fin tur for alle. Fine terrengtrygge hester, og hyggelige guider. Vi red mest i skritt, men også en del i trav.
Jeg og min kjære, var her på overnatting og kanefart i februar 2023. Og jeg kan ikke si annet en at det var en fantastisk opplevelse, vi fikk frokost levert på døra vær morgen.
Nystekte rundstykker, ferskpresset appelsinjuice, egenprodusert syltetøy. helt fantastisk.
Flott hytte med utsikt til hestene, do og dusj 10 meter fra hytta.
Kanefart inn til lavvo, i fantastiske omgivelser.
Nydelig egenprodusert kortreist mat i lavvo.
Nei kan ikke si annet en, anbefales på det sterkeste.