Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service - middels mat”
Anmeldelse av Divinis

Divinis
Vurdert som nr. 170 av 6 534 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 65 - USD 217
Kjøkken: Europeisk, Italiensk, Tsjekkisk, Vinbar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde booket på forhånd og gledet oss til besøket. Da vi satte oss bestilte vi drikke, men det tok 30 min. før vi fikk dette servert. Generelt var maten helt på det jevne. Svært god gnocci, men veldig seigt villsvinkjøtt og en ekstremt kompakt pannacotta. Alt i alt skuffende.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Dyroe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (785)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 785 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Hvis du liker italiensk mat og er ute etter høy kvalitet på det du betaler, vil jeg anbefale denne! Den er i kategori rett under Michelin. God mat, god service i et koselig lokale! Vel verdt et besøk!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Mariaeln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. april 2018 via mobile enheter

Koselige og uformelle lokaler. Variert meny og topp råvarer med både kjøttretter, fisk, skalldyr og pasta. En vinner.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, j0nas93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2017 via mobile enheter

Vi spiste en liten forrett, hovedrett og dessert - alt smakte fortreffelig til en god pris. Som sjokoladeelsker måtte jeg prøve sjokoladefondant❤ - himmelriket. Servicen og vinkunnskapen til kelneren var imponerende og stedet anbefales virkelig. Prisene på vinene var i drøyeste laget, men det er på den andre siden svært gode viner som tilbys.

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, MonaS904
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mars 2017 via mobile enheter

Nydelig mat og flott atmosfære. Litt vanskelig å forstå servitøren, glemte kaffebestillingen vår. Fint strøk og fint interiør.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, linnanitab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Divinis, så også på

 

Har du vært i Divinis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.