Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God øl”
Anmeldelse av U Supa

U Supa
Vurdert som nr. 402 av 6 534 Restauranter i Praha
Prisklasse: USD 5 - USD 88
Kjøkken: Europeisk, Tsjekkisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Gikk hitt for en middag. Kjøpte snitzel m potetmos. Mosen bar preg av å være et ferdig produkt, selv om jeg er ytterst usikker på det, den smakte bra, snitzelen var god, selv om jeg slet med å plassere hvilket stykke på grisen som var brukt!

Kjøpte en lys øl (pilsner) det var en av de beste jeg har smakt på lenge!

Betjeningen var Ok. De har litt lett for å glemme deg, men de jobber på,
Var en herre i døra som viser til bord osv. Han leverte besøkets beste service

Har ikke noe problem med å komme tilbake, men kommer til å ta mer plass da!

Dato for besøk: november 2018
Takk, bbbbbbbbbbbilly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 728)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 728 anmeldelser

Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Koselig sted med god atmosfære! De brygger øl i restauranten og det var veldig godt øl! Anbefales og ta en tur innom og prøve når man er i gamlebyen.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, detvardasombare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2017 via mobile enheter

Travelt sted med eget bryggeri. Vekslende kvalitet på betjeningen, noen var åpenbart mer dedikert enn andre. Live trekkspill-spilling i lokalet. Vi prøvde ikke maten, men ølet var godt.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, egilw2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2016

Baren reklamerte på utsiden med øl-spesialiteten Staropramen - "ufiltrert". Denne var de dessverre utsolgt for, så vi prøvde husets øl - som ikke imponerte.
Meget flotte lokaler, men sur og treg betjening. Det tok lang tid å få bestille, lang tid å bli servert, og lang tid å få betalt. Dessuten himlet kelneren med øynene da vi spurte om å få betale med kort. Turistfelle?

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
Takk, VesleFreak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mai 2016

Spiste lunsj og middag.
Mange gode tradisjonelle matretter til en grei pris.
Eget bryggeri, som lager gode tradisjonelle øl.

Dato for besøk: mai 2016
Takk, Joneiri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på U Supa, så også på

 

Har du vært i U Supa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.