“Helt ok”

Pasta Fresca
Vurdert som nr. 244 av 7 550 Restauranter i Praha
Kjøkken: Italiensk
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Store grupper, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi ble anbefalt dette stedet fra hotellet vi bodde på.
Jeg vil si stedet hadde en bra atomsfære, men betjeningen var små irriterende for at vi hadde noen spm. Ved meny’n og ville ikke anbefale så mye..
Maten var ikke vond, men den var smakløs.
Det gjaldt alle 4 rettene.
Pasta rett og biff rett..

Vinen var god da! 😊👍🏻
Og prisen var helt grei.

Takk, zariank

Anmeldt 11. oktober 2018

Her var maten god og det var en hyggelig betjening. Betjeningen var oppmerksomme og de gav oss en svært hyggelig kveld til hyggelige priser. Plassen ligger ikke langt fra torget og er verdt et besøk. Lurt å bestille bord.

Takk, frodigHeisann
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Har bare lovord om dette stedet, alt var rett og slett fantastisk!
Nydelig mat og hyggelige servitører

Lokalet er fresh og moderne
Husk å reservere bord!!

Takk, benediktef2016
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Flott lokale og behagelig temperatur. Bestilte en nydelig biff som ble raskt levert av et flott serviceinnstilt servitør. Alt i alt en topp opplevelse.

Takk, sindreellefsrod
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Nyydelig mat og flott service! Til å ligge midt i gamlebyen og turistgaten så var det kjempe god mat! Eneste som gjør at det ikke får fem stjerner av meg er musikkvalget i restauranten som fikk stedet til å høres ut som en technoklubb. Husk å bestill bord!

Takk, baharschie

Reisende som så på Pasta Fresca, så også på

Har du vært i Pasta Fresca? Del dine erfaringer!