Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit.”
Anmeldelse av Deer Restaurant

Deer Restaurant
Bestill bord
2
man. 27.5.
20:00
Vurdert som nr. 401 av 6 855 Restauranter i Praha
Prisklasse: kr 138 - kr 344
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Fint og litt sånn herskapelig interiør. Ålreit service men maten eg spiste skuffet litt. Bestilte biff tagliatelle, da eg såg den på bildene her inne og tenkte at den såg veldig god ut. Selveste kjøttet var mørt men låg veldig mye oppskåret fett gjemt mellom pastaen og det var lite smak av retten generelt sett. Så holdt med det ene besøket for min del.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, lindamari007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petr B, Residence Manager på Deer Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2018
Google-oversetting

Dear lindamari007,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Deer Prague restaurant.
I am pleased to note that in general you seemed to enjoy your visit however I am sorry to see that you were not happy with one of our dishes.

Thank you for your valued feedback and I do hope that we may have the opportunity of welcoming you back to our restaurant at some time in the future.
Kind Regards,

David Roubíček.
Residence Manager
Iron Gate Hotel & Suites

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (669)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 674 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018

Det var en fin opplevelse å spise på denne restauranten. Maten smakte fortreffelig og var flott tilberedt. Anbefales

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ingjerd H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petr B, Residence Manager på Deer Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018
Google-oversetting

Dear Ingjerd H,

Thank you for your lovely review and I am delighted to read that you enjoyed your visit to the Deer Prague restaurant.

I do hope that I may have the opportunity of welcoming you back to our restaurant at some time in the future.
Kind Regards,

David Roubíček.
Residence Manager
Iron Gate Hotel & Suites

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Effektiv,tilstedeværende og diskret service. Svært god mat, både rent visuelt og for smaksløkene. Mye for pengene. Anbefaler et besøk her.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Martin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petr B, Residence Manager på Deer Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Dear Martin B,

Thank you for your lovely review and I am delighted to read that you enjoyed your visit to the Deer Prague restaurant.
I thank you for your compliments regarding the food and service provided.

I do hope that I may have the opportunity of welcoming you back to our restaurant at some time in the future.
Kind Regards,

David Roubíček.
Residence Manager
Iron Gate Hotel & Suites

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Det er mye rart av service man får i denne byen, men på denne restauranten får man det man er vant til fra Norge. God oppfølging, hyggelig betjening, flotte lokaler og rask mat. Samtidig var det veldig god mat, da jeg gikk for villsvin. Dette er vel den eneste plassen jeg tipset med god samvittighet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, kentolejohansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petr B, Manažer på Deer Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018
Google-oversetting

Dear kentolejohansen,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Deer Prague restaurant.

I am pleased to note that you enjoyed your visit and I thank you for your compliments regarding the food.

I do hope that we may have the opportunity of welcoming you back to our restaurant at some time in the future.

Kind Regards,
Richard Prošek
Residence Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Vi ankom hotellet vår nogenlunde sent og bestemte oss for å teste restauranten som lå på hotellet. Det angrer vi ikke på! En av de absolutt beste matopplevelsene vi har hatt under vårt opphold! Hovedrettene og dessertene var en fryd for både gane og syn! Anbefales på det sterkest!

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, 564camillaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petr B, Manažer på Deer Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2018
Google-oversetting

Dear Camilla F,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Deer Prague restaurant.
I am pleased to read that you enjoyed your visit and thank you for your compliments.

I do hope that I may have the pleasure of welcoming you back to Deer restaurant at some time in the future.

Best Regards,
Richard Prošek
Residence Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Deer Restaurant, så også på

 

Har du vært i Deer Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.