Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp frokoststed 🥑🍳”
Anmeldelse av Bistro Monk

Bistro Monk
Vurdert som nr. 158 av 6 207 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Spiste «Monk spesial» frokost, som innehold alt en kunne ønske seg til frokost. God kaffe var det også her. Tipp topp.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, eirinv2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (531)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 532 anmeldelser

Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelige ansatte! Vi bestilte toast med avokado og laks og det smakte fantastisk.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, andrea7281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Første dag i Praha spiste vi lunsj på Bistro monk. Fint og sjarmerende lite sted. Fresht og innbydende. Menyen var bra, et utvalg av det meste man kan ha lyst på til lunsj. God mat og drikke. Perfekt sted å ta en lunsj og noe godt å drikke. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 226katriner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Elsker sånne steder som dette. Jeg fikk en avocado toast med laks, som smakte ypperlig. Brødet var spesielt godt og ikke noe man bare kjøper i butikken. Koselig lokale og god service. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, AuroraAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BistroMonk, Manažer på Bistro Monk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Dear Aurora,

thank you very much for your kind review.
You are right that our bread is different like bread from any other shop because we bake our own bread every morning so it made us really happy that you liked it ! We try to do our best to make customers like you content at our bistro and hope you will come back one day.

Have a great day,
Maja Vavracova Restaurant Manager & team of Bistro Monk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig liten uteplass i en passe rolig smågate i gamlebyen. Passer perfekt både for en pause og for lunsj. Har også god frokost her.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 676iselinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BistroMonk, Manažer på Bistro Monk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Dear guest,
Thank you for such a nice review and we hope you will come to our bistro again !

Best regards,
Maja Vavracova Restaurant Manager & team of Bistro Monk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bistro Monk, så også på

 

Har du vært i Bistro Monk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din