“Anbefales”
Anmeldelse av Bistro Monk

Bistro Monk
Vurdert som nr. 73 av 6 674 Restauranter i Praha
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 22. september 2022 via mobile enheter

Flott beliggenhet, god stemning, god mat, beste salat ever, fantastisk betjening. Dette stede anbefales. Her kommer vi tilbake

Dato for besøk: september 2022
Takk, Nina H

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Vi var i Praha i 3 netter og valgte å spise frokost her to ganger fordi det var så bra. Vi bestilte avokado toast med bacon og brød med søtpotet og egg. Begge deler smakte mye, var perfekt tilberedt og et mettende måltid. Vi prøvde litt ulike ting av lemonader og isteer, samt kaffe latte og chai latte. Litt dyrere sammenlignet med andre frokost/brunsj/lunsj-steder i området, men definitivt verdt det.

Takk, Pernille T
Anmeldt 15. april 2022 via mobile enheter

Beste frukost i Praha! En koselig familiebedrift som fokuserer på gode råvarer, komplekse smaker, visuell tilberedning, hyggelige omgivelser. Hadde avokado/egg Benedikte og Minosa drink. Delicious!!!

Dato for besøk: april 2022
Takk, 685blanka_
Anmeldt 26. juni 2019

Me var på Monk to ganger i løpet av ei langhelg i Praha. Me prøvde kaffi, dessert og drink menyen. Veldig fornøyde med det me fikk servert og god service. Koseligt i ei rolig gate, uten bil trafikk. Me satt ute og nytte det fine været. Intriøret var sjarmerende og eg kommer gjerne igjen ved ein seinare annleding.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, gunnvort
Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Besøkte stedet to ganger. Blir nok et besøk i morgen før vi reiser hjem.
Koselig sted, kjekke folk, og god mat.
Ferskpresset juice og god kaffe.
Maten var god, med rene gode smaker.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, arildonessolini

Reisende som så på Bistro Monk, så også på

Har du vært i Bistro Monk? Del dine erfaringer!