Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt skuffet”
Anmeldelse av Restaurace Mlýnec

Restaurace Mlýnec
Vurdert som nr. 13 av 6 210 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 36 - USD 107
Kjøkken: Tsjekkisk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt, Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 10. desember 2018

Denne gangen var ikke så bra som forrige:( Jeg opplevde Mlynec på det beste for en stund siden, men denne gangen var det ikke:( Maten var grei, men manglet 'det lille ekstra', jeg følte at vi ble 'glemt' i ganske lange stunder:( Nei - neste gang skal jeg prøve noe annet - Mlynec ble litt for kommersiell og oppskrytt.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KasiaD307
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Management-Mlynec, Manažer på Restaurace Mlýnec, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018
Google-oversetting

Dear KasiaD307,

I would like to thank you for your visit even though the experience was not as nice as before. I am so sorry that your experience did not match your expectation. Recently we have hired new staff we do our best to train them well. All the staff of Mlýnec restaurant would apriciate if you could give us another change in the future.

Best regards
Pavel S.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 789)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 3 789 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Syv retter ble servert som deleretter, men bare en eller to av gangen. Andre steder setter de gjerne fire-fem retter av gangen på bordet med det resultat at alt er kaldt. Her var maten rimelig varm. Alt var svært godt og veltillaget, så hvis de samme rettene blir servert nytillagede og varme i en smaksmeny på kvelden, blir det nok «fine dining». Det som gjorde brunsjen til en opplevelse, var vår usedvanlig hyggelige og oppmerksomme servitør. Han var hele tiden tilstede og sørget for at vi hadde det bra og at glassene var fulle.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, bergsveing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Management-Mlynec, Manažer på Restaurace Mlýnec, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018
Google-oversetting

Dear bergsveing

We woul like to thank you for visiting our restaurant and for sharing your expereince on TripAdvisor!
We are looking forward to another visit.

Best regards,
Pavel S

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018

Dette var mitt andre besøk på Mlynec og jeg ble overhodet ikke skuffet.
God informasjon rundt allergener. Jeg bestilte "The most popular" menyen med vinpakke og alt var helt nydelig satt sammen. Forhåndsbestilte bord og fikk et bord med en fantastisk utsikt over Karlsbroen.
Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Service
    • Mat
1  Takk, Lise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pavel S, Manažer på Restaurace Mlýnec, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Lise K

thank you very much for your review. It's our pleasure that you choose our restaurant during your stay in Prague. We hope we'll see you also at your next visit in Prague.

Best regards
Pavel S.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Her var det en hyggelig profesjonell atmosfære helt fra vi kom inn.
Vi valgte en 5-retters smaksmeny med tilhørene vinpakke. Herlig mat, gode smaker, viner som kompleterte rettene veldig bra.
De to servitørene vi hadde bidro virkelig til en perfekt kveld.
Her kommer vi gjerne tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, janegil51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pavel S, Manažer på Restaurace Mlýnec, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018
Google-oversetting

Dear janegil51

Thank you for your lovely comment and also for sharing your great experience on TripAdvisor site. We are looking forward to seeing you again here at Mlýnec.

Best regards

Pavel S

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Min mann og jeg hadde en helt fortreffelig 5 retter's lunsj med vinpakke. Fantastisk mat og fantastisk service i flotte omgivelser. Vi fikk også en kjempekoselig overraskelse fra de ansatte i anledning vårt 10 års jubileum.
Her bør en ta turen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Veronica B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pavel S, Manažer på Restaurace Mlýnec, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018
Google-oversetting

Dear Veronica B

Thank you for your lovely comment and also for sharing your great experience on TripAdvisor site. We are looking forward to seeing you again here at Mlýnec.

Best regards

Pavel S

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurace Mlýnec, så også på

 

Har du vært i Restaurace Mlýnec? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din