Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Populært. ”
Anmeldelse av Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe
Bestill bord
2
lør. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 391 av 6 207 Restauranter i Praha
Prisklasse: USD 7 - USD 32
Kjøkken: Amerikansk, Bar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Store grupper, Spesielle anledninger, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Populært sted, med god atmosfære og hyggelig betjening. God musikk og deilig mat. Kjekt med en tur innom hard rock shop

Dato for besøk: november 2018
Takk, 251wenckeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRockCafeP, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Hello,

thank you for the great review! We look forward to seeing you again soon!

Regards,
HRC

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6 654)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 6 654 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Her har vi en plass som bør besøkes. Her har du kombinasjonen med god hamburger og musikk

Du får selvfølgelig andre retter og....

Dato for besøk: september 2018
Takk, 561terjeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRockCafeP, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Terje,


thank you for your time, and for the wonderful review.

We are glad you enjoyed your stay at the Hard Rock!

Hope to see you again!

Thank you!
HRC

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Hard rock leverer, også i Praha. Hamburger smaker som på andre Hard Rock kafeer, vinen var god og svært billig. Supert at drt står at en dessert er egnet for deling, den var kjempestor. Og god. Største Hard Rock i Europa og nest størst i verden. Hyggelig service.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 526hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRockCafeP, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Dear Hilde,

thank you for your review – we are glad you enjoyed your stay at the Hard Rock in Prague, and we look forward to welcoming you again!

Rock on! :-)
HRC

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Koselig sted, med hyggelig ansatte. God mat. Eneste som var negativt var at du kjøper også glassene du får når du tar en drink

Dato for besøk: september 2018
Takk, Mehmet S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRockCafeP, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018
Google-oversetting

Hello there,

thank you for your review! We are glad you enjoyed Hard Rock.

Next time, we will make a little more rock and roll. We promise! :-)

Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018

Svært god og saftig klassisk hamburger med pommes frites. Raske og vennlige servitører. Fikk maten raskt selv med mange folk på restauranten. Kan anbefales. Hvis en ikke tåler røyk ute ville jeg valgt en annen plass.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Eivind A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HardRockCafeP, Manager på Hard Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Dear Eivind,

thank you for your review! We are glad you enjoyed Hard Rock.
Next time, we will make a little more rock and roll. We promise! :-)

Regards,
HRC

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hard Rock Cafe, så også på

 

Har du vært i Hard Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din