Besvart 28. nov. 2018
Dear John,
Thank you very much for your lovely comment. We are really happy to know you enjyoed your stay in our hotel and we cant wait to welcome you soon again.
Nina Ferdova, Guest Relations
Var på dette hotellet i forbindelse med en stor festival. Hotellet var godt oppusset. Litt kalde rom i utgangspunktet med lett å regulere temperaturen. Svært godt utgangspunkt for vandring i gamlebyen. Kan anbefale dette hotellet.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør NilsVidar om Grand Majestic Hotel Prague
Takk, NilsVidar
2. Gang på dette hotellet! Like bra som første gang! Flotte og rene rom,gode senger og en fantastisk frokost! Velg deg ut en hjemmelaget omelett og ikke minst vafler!!Service er enestående på alle områder:) perfekt beliggenhet,gåavstand til alt!
Dato for oppholdet: januar 2018
Spør G3782FUhelenr om Grand Majestic Hotel Prague
Takk, G3782FUhelenr
Nella N, Manažer komunikace s hosty på Grand Majestic Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2018
Dear Helen,
I would like to thank you for your time and writing your valuable review. We are glad you enjyoed your holiday and we are looking forward to your next stay.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
8 damer på tur. Vi hadde en flott langhelg her. Hotel rom var flott og rent. Nydelig bad. Rengjort og nye hånkler hver dag. Dyr minibar. Teppe på gulv kunne vi vært foruten. Endte opp i 1 etasje og greit nok. Men utsikt kun til 1 bak plass. Greit nok. Vi sov bare på hotellet. Nydelig frokost. Pianisten ble for høyt og stressende til frokosten. Flott resepsjon område. Hyggelig og hjelpsomme ansatte i resepsjonen. Rene flotte fellestoalett. Oppbevaring av kofferter for oss etter utsjekking. Takk for oss.. .Vi sjekker nok inn igjen her..
Dato for oppholdet: august 2017
Spør siwb2014 om Grand Majestic Hotel Prague
Takk, siwb2014
Nella N, Manažer komunikace s hosty på Grand Majestic Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2017
Dear Siw,
Thank you for your comment, we use every review to improve our service. We are glad you enjoyed your day and hope to welcome you soon again.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Kjempe flott hotell, meget sentralt, store flotte rom, veldig god service, kjempe god frokost og kveldsmat, fikk låne bagasjerom ved utsjekk til langt på ettermiddagen.
Minus for meget høy pianomusikk til frokosten.
Dato for oppholdet: mai 2017
Spør kime419 om Grand Majestic Hotel Prague
Takk, kime419
Nella N, Manažer komunikace s hosty på Grand Majestic Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2017
Dear Kim,
thank your for your comment, I have passed it to the manager. We hope to see you soon again.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Service på hotellet ok. Frokosten ordinær. Rommet også ok. For å være i en storby var det utrolig stilt i dette strøket. Mange spisesteder i nærheten. Vi likte hotellet bortsett fra en ting: Under frokosten var det unødvendig med en støyende pianist som spilte kjedelig filmmusikk. I en by som Praha med så mye fantastiske musikere på topp nivå trenger vi ikke få ødelagt frokosten med slik støy.
Dato for oppholdet: november 2016
Verdi
Sted
Service
Spør Trygve99 om Grand Majestic Hotel Prague
Takk, Trygve99
Nella N, Manažer komunikace s hosty på Grand Majestic Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2017
Dear Trygve99,
thank you for your comment, I have passed it to the manager. We are glad you found the rooms to be nice and the location to be satisfying for you. We are looking forward to your next stay.