Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 64
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Expedia.com
USD 64
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Vio.com
USD 52
Vis tilbud
Hotels.comUSD 64
PricelineUSD 56
travelup.comUSD 71
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 569)
Filtrer anmeldelser
4 569 resultater
Vurdering fra reisende
2 590
1 635
266
47
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 590
1 635
266
47
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 4 569 anmeldelser
Anmeldt 19. desember 2018

Vi bodde her fra 7 til 13.12.18
Bra hotel,rom ok,renhold meget bra,positiv resepsjons betjening,sentral beliggenhet med kort gangavstand til shoppingsenter og til gamlebyen.
Praha i seg selv en positiv opplvelelse
Frokost ok,kunne vært foruten pianospilling hver frokost,bra at de hadde et rom ved siden av hvor man kunne nyte frokosten.
Frokostbetjening skulle hatt et smilekurs

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, jaegerbilno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nella N, Manažer komunikace s hosty på Grand Majestic Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018
Google-oversetting

Dear jaegerbilno,

thank you for your lovely comment. We are really happy to know you enjoyed your stay in our hotel.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Forholdsvis pent og moderne hotell sentralt i Praha nærme gamlebyen. Markedsfører seg som luksushotell, men holder vel mer turistklasse. Ikke veldig koselig lobby/bar, og ganske dårlig på service. Tror ikke jeg så et smil i løpet av 4 dager. Mye rot med innsjekking (bestilt på bookingside), skrale engelskkunnskaper på noen av de ansatte. Grei størrelse på rom og fint bad. Minibar og safe. Bodde i 5 etg og det var problemer med heisene de dagene vi var der, noen gikk en dag og en annen dagen etter. Så ut som om heispanelene var «tjuvkoblet» på utsiden. Følte oss ikke helt trygge, og dette varte hele oppholdet. Godt renhold og super frokost. Grei avstand fra det meste av turistattraksjoner og restauranter. Ikke store utvalget rett ved, og det som fantes stengte veldig tidlig (22-23 i helgen). Kan nok bo her igjen dersom jeg kommer over et godt tilbud.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nella N, Manažer komunikace s hosty på Grand Majestic Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018
Google-oversetting

Dear Vestlandsfand1,

Thank you very much for your time and writing your review. We are really happy to know you enjyoed your stay in our hotel and we cant wait to welcome you soon again.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Meget flott hotell. Ligger sentralt. Kort gangavstand til masse severdigheter.
Flotte og meget rene rom. Fin atmosfære. God frokost. Flinke og service minded betjening. Vil absolutt anbefale dette hotellet. Store muligheter for at jeg kommer tilbake.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, John Inge L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nella N, Manažer komunikace s hosty på Grand Majestic Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018
Google-oversetting

Dear John,

Thank you very much for your lovely comment. We are really happy to know you enjyoed your stay in our hotel and we cant wait to welcome you soon again.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Var på dette hotellet i forbindelse med en stor festival.
Hotellet var godt oppusset.
Litt kalde rom i utgangspunktet med lett å regulere temperaturen.
Svært godt utgangspunkt for vandring i gamlebyen.
Kan anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, NilsVidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

2. Gang på dette hotellet! Like bra som første gang! Flotte og rene rom,gode senger og en fantastisk frokost! Velg deg ut en hjemmelaget omelett og ikke minst vafler!!Service er enestående på alle områder:) perfekt beliggenhet,gåavstand til alt!

Dato for oppholdet: januar 2018
Takk, G3782FUhelenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nella N, Manažer komunikace s hosty på Grand Majestic Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2018
Google-oversetting

Dear Helen,

I would like to thank you for your time and writing your valuable review. We are glad you enjyoed your holiday and we are looking forward to your next stay.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser