“Nydelig mat, håpløs service!”
Anmeldelse av Sangam Indian Restaurant

Sangam Indian Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 7 071 Restauranter i Praha
Omgivelser: Karlín
Omgivelser: Karlín
Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Vi hadde store forventninger til dette stedet, siden vi hadde lest så mange gode anmeldelser på TripAdvisor. Vi bestilte flere retter, nan og raita og maten var nydelig. Men kelneren som serverte oss virket stresset og irritert, og dette ødela dessverre hele opplevelsen.

1  Takk, 503b_rdj

Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Sangam ligger litt utenfor gamlebyen i Praha, men er vel verdt et besøk. Maten og servicen var enestående. Personalet er meget hyggelig og profesjonell.
Anbefales!

Takk, nannramonar
Anmeldt 14. mai 2019 via mobile enheter

Nydelig indisk mat. Bra prisnivå. Hyggelig servitører og god stemning. Ligger utenfor turiststedene, kan anbefales.

Takk, Thomas A
Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

Dette er i særklasse beste Indiske restaurant jeg har vært på uansett by eller land. Meget god mat og ypperlig service i fine lokaler.

1  Takk, tronds889
Jayanta S, Manager på Sangam Indian Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2021

Dear Guest,
Thank you very much for taking few minutes from your precious time to give us a feedback. We will look forward to see you again.

Regards

Anmeldt 10. mai 2019 via mobile enheter

Vi kom fredagskveld uten å reservere bord. Heldigvis var det plass for to. Vi ble mottatt med stor gjestfrihet og varm klut for å vaske hendene med. Vi bestilte en flaske vin og glassene våre ble fulgt med og påfylt gjennom hele måltidet. Vi bestilte forrett og hovedrett som tok oss rett tilbake til India. Smakene var fantastisk. Vi har spist mye indisk i ulike land og dette var en av de bedre! Servitøren vår sjarmerende og vennlig. Vi trivdes veldig i denne restauranten. Omgivelsene var gjennomført. Takk for oss. Norge.

Takk, 412linen

Reisende som så på Sangam Indian Restaurant, så også på

Har du vært i Sangam Indian Restaurant? Del dine erfaringer!