Helt fantastisk . Dette kan anbefales. Guidene Tom og Lisa gjorde turen til et av de gullminnene fra hele prahaturen
Fantastisk måte å få oversikt over byen. Vi var en gruppe på 9 og alle var fornøyde etter turen som varte i 2 timer. Tom og Liza guidet oss trykt gjennom hele løypen og forklarte oss alt vi måtte ønske om den flotte historiske byen. Kan virkelig anbefales!
Morsomt med Segway. Kunnskapsrik og bra guide (Sebastian) Og hyggelig å komme i prat med de andre i gruppen fra mange steder iverden.
Første gang på en Segway. Ikke noe problem med gode instruksjoner før turen. Flott guidet tur med George.
Vi besøkte Praha i forbindelse med min kjærestes fødselsdag i begynnelsen av oktober, og litt av overraskelsen var en morgentur med Prague on segway. Han visste ikke noe på forhånd og ble mildt sagt skeptisk da vi kom frem til kontoret.
Vi ble tatt imot av Gabriella, en kunnskapsrik, morsom og fantastisk guide som ga oss godt med informasjon og god opplæring før start. Etter 5 minutter på brostein og skjelvende knær var vi solgt! Du verden så morsomt! Gabriella er en guide som ser gjestene sine, forstår deres ønsker og tilrettelegger turen etter det. Vi fikk sett utrolig mye i løpet av de tre timene vi rullet rundt i vakre Praha. Gabriella fortale om byens historie, menneskene som bor der, mat, kultur og opplevelser. Vi fikk også gode tips om restauranter og kafeer litt utenfor de mest trafikkerte turistområdene, noe vi hadde stor glede av dagene etter turen.
Tusen takk til Gabriella og Prague on segway for en fantastisk morsom opplevelse, nå leter vi etter en like bra guide som kan ta oss med på segwaytur i Marrakech i november :)
Vi fikk vite om dette tilbudet gjennom venner, vi syntes det hørtes kult ut og bestemte oss for og prøve :-) og kult var det, veldig fin måte å oppleve prague på. Vi var så heldige at vi fikk terry som guide, hun var veldig flink til å fortelle om alle severdigheter som vi kom forbi og vist vi hadde noe spørsmål så hadde hun god svar på alle sammen. Vi anbefaler på det aller sterkeste og ta en av disse turene som dette firmaet har, var veldig lærerikt og fikk se mye som vi aldri hadde kommet over vist det ikke var for disse 3 timen på segway. Vi fikk bra opplæring på maskinene og følte oss tryg på at tolken viste hva hun drev med, vil anbefale terry som guide.