“Prahas eneste nedtur..”
Anmeldelse av Certovka - STENGT

Certovka
Kjøkken: Europeisk, Tsjekkisk, Østeuropeisk
God for: Lokalt kjøkken
Omgivelser: Praha 1 (bysentrum)
Anmeldt 19. juni 2019

Forferdelig er en god beskrivelse av denne restauranten. Dårlig mat og dyrt. Dobbelt så dyrt som tilsvarende måltid noe annet vi var på i Praha. Angrer på at vi ikke leste anmeldelser før vi gikk dit.... alle som har gitt en stjerne gir en god beskrivelse av opplevelsen.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Marte K

Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved elven, men det var alt dette stedet har å by på. Dårlig service og mat. 4 venninner som bestilte 4 forskjellige retter hvor ingen var fornøyd med det vi fikk servert. For å toppe av det hele forlangte kelneren 10% tips! Dette var Praha besøkets eneste nedtur...

Dato for besøk: august 2018
Takk, toneblom
Anmeldt 24. april 2018

Skulle spise lunsj her og fikk raskt bord. Lite utvalg på menyen for en Cøliaker og endte opp med biff til lunsj. Det tok en hel time før vi mottok lunsjrettene. Veldig trangt om plassen gjorde at det var problemer å kunne komme seg til toalettet. Maten var god men til de som har Cøliaki, sryr unna denne restauranten

Dato for besøk: april 2018
Takk, 277arnee
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Denne idylliske plassen kom vi til når vi gikk over Charles broen.
Nydelig utsikt til broen og elven, hyggelige og service innstilte ansatte og ikke minst meget god dessert med tilhørende drikke.
Her kommer vi gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Lasse A
Anmeldt 1. april 2016 via mobile enheter

Elendig service måtte betale for øl som nabo bordet hadde bestilt. Lite hyggelig betjening. Dårlige drinker vondt øl !

Dato for besøk: april 2016
Takk, eyvind66

Reisende som så på Certovka, så også på