“Drikke og pizza i elva!”
Anmeldelse av Marina Ristorante

Marina Ristorante
Vurdert som nr. 392 av 6 930 Restauranter i Praha
Kjøkken: Italiensk
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Praha 1 (bysentrum)
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Dette er en slags båt. Stort restaurantlokale med fine restaurantlokaler nede og litt mer rustikt oppe. Vi var her først for å ta en drink. Vi ville senere ha pizza til middag og kom derfor tilbake da de har steinovn for pizzaen her. Til felles for begge besøkene var at servicen var nok så dårlig, ganske lite tilstede og ukonsentrert i form av at bestillinger ble glemt. Derfor er vi glad for at vi ikke hadde lagt så veldig mye i disse besøkene. Service til tross, utsikt og atmosfære er virkelig verdt et besøk! Anbefaler rett og slett en øl/drink og en pizza.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, sondrec2017

Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Elendig service. Treg betjening, dårlig utvalg av øl ++++++ fin restaurant var eneste positive.... Drar aldri hit igjen

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Eivind O
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Var her en kveld med kone og barn. Maten var topp og servicen middelmådig. Spør ikke om vi ønsket mer å drikke etc. Men, stedet og maten var såpass bra at vi bestemte oss for å ta det i reprise dagen etter. For en skuffelse!! Maten tok en time før den kom på bordet, drikken var varm for lengst. Kelner hadde ikke kontroll, mange som kom etter oss som fikk mat før. Beklagde ikke, tilbød ikke kald ny drikke. Vi var tomme for drikke halvveis i måltidet. Var nesten ferdig før vi fikk kontakt med kelner for å bestille mer. Totalt fjern fyr som ødela kvelden. Kjøkkenet på sin side leverte ikke så bra heller. Litt tørt kjøtt og Tiramisu’en var ikke noe mer en pisket krem med en kaffedynket kjeks i. Tydelig forskjell hvem som er på kjøkkenet og. Skikkelig nedtur. Anbefales ikke. Nok steder å velge i.

Dato for besøk: september 2018
Takk, DagMj_ndalen
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Helt elendig service, kunne ikke hjelpe med ekstra stoler eller sette sammen bord så vi fikk sitte sammen selv om d var god plass. Vi gikk.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Arild V
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Vi var 5 stk som var veldig sultne og hadde gledet oss til å spise her. Kjempe fint sted. Vi fikk en veldig hyggelig servitør, bestilte aperitiff som kom på bordet ganske fort.
Min bror fikk sin forett mens vi andre bare skulle ha hovedrett. Når broren min hadde spist opp og vi drukket opp aperitiffen vår ventet vi veldig lenge før noen i det hele tatt kom bort til oss. Servitøren kom endelig å ryddet tallerken og sa at hovedrettene var på vei. Ingen spm om vi ville ha vinen vi hadde bestilt til maten. Det ville vi jo ha siden vi hadde tomme glass og sittet med det veldig lenge. Vi ventet nesten en time på maten. Og da var det lunkent til kaldt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Anita K

Reisende som så på Marina Ristorante, så også på

Har du vært i Marina Ristorante? Del dine erfaringer!