En meget spesiell kirke, fasinerende men makabert å se alle disse hodeskallene og knokklene som kunstverk, verdt et besøk
Thank you for the review!
We are happy to hear that you enjoyed yourself.
Kind Regards,
Discover Prague Tours
2,5 timers byvandring i Praha's gater. Vår guide, Amanda fra Canada gav oss spennende Innføring i Tsjekkia's utrolige historie fra Nazi okkupasjonen i forbindelse med 2. Verdenskrig. Opprettelsen av Tsjekkoslovakia og Kommunismen. 1968 opprøret som ble slått ned av Sovjet, Charta 77 og Vaclav Havel og Velvet revolution. Det som gjorde touren ekstra spennende var vår guide's egen historie, flettet inn i Tsjekkia's historie i samme tidsrom, hvor familien rømte landet i 1968 og flyttet til Canada. En stor takk til Amanda
Bra guidet tur rundt Praha sentrum som oppsumerer de fleste tingene du behøver å besøke. David fra Colorado var vår guide og gjorde en veldig bra jobb! Anbefales på det sterkeste. PS, turen er egentlig ikke gratis, det forventes at du tipser guiden.
Vi deltok på byvandringen den andre dagen i Praha, men burde gjort det den andre dagen. Guiden vår het Ashley, og er en hyggelig, morsom og kunnskapsrik guide som opprinnelig kom fra Australia. Han kjenner byen ut og inn og kan gi mange gode tips som man ikke finner på egen hånd. I løpet av turen fikk vi en introduksjon til historien, og vi fikk se mange interessante steder i gamlebyen, steder av arkitektonisk, historisk, litterær, religiøs og kunstnerisk interesse. Guiden var også en svært dyktig formidler og klarte på imponerende vis å inkludere gruppen i løpet av den tre timer lange turen.
Anbefales på det sterkeste!