Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott atmosfære og service”
Anmeldelse av La Republica

La Republica
Vurdert som nr. 465 av 6 536 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Tsjekkisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Nové Město (nybyen)
Anmeldt 25. november 2018

Etter en mislykka middag på Peters Burger Bar havna vi her. Vi bestilte da litt småretter og masse god drikke til 13 personer. Maten og spesielt servicen var super.

Dato for besøk: november 2018
Takk, alfmagneh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
martinsvancarek, Manažer på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your review we are glad that you liked it here.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (2 013)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 2 014 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Vi ble anbefalt denne restauranten av hotellet vi bodde på. Var der 2 ganger, og siste gang bestilte vi biff, som smakte fortreffelig, med vin/ øl, og en god dessert. For dette betalte vi 3000 tsjekkiske kroner tilsammen for 4 personer, så det er mye god mat i Praha, og rimelig. Det var fin musikk i restauranten, god stemning, og flinke servitører.

Dato for besøk: september 2018
Takk, EmmyB566
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MARTIN S, Manažer på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Thank you so much for writing this lovely review for us, we're delighted your enjoyed your time in our restaurant La Republica...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Kom inn døra på restauranten etter kl.2200, men fikk likevel servert varm mat. Pølsene var gode, surkål/sauerkraut var god, hamburgerbrødet var så tørt at det smuldret seg opp og potetpannekakene var så harde at vi ikke klarte å skjære i dem. Øl serveres i 0,4 og 1 liters glass og er kald og god.
Særegent lokale som gir atmosfære. Gjester i alle aldre. Hyggelig betjening som snakker godt engelsk.
Anbefales, særlig hvis du er sent ute for middag.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Magne G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MARTIN S, Manažer på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2018
Google-oversetting

Thank you for your review we are glad that you liked it here.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2017 via mobile enheter

Stemningsfylt plass med god mat- fra enkle startere til større middag. 50 sorter øl!
Rask og hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2017
Takk, 592annej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MARTIN S, Manažer på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2017
Google-oversetting

Thank you for taking the time to review our restaurant, we're so happy you enjoyed it.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2016

Vi stakk innom stedet fordi det begynte å regne. Tenkte vi kunne ta en flaske Bohemia Sekt Brut (som vi har blitt veldig glad i) og eventuelt noe snacks mens vi ventet på at regnet skulle gi seg ( noe det gjorde etter kun noen minutter). Et hyggelig sted med atmosfære.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, arnenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jan V, Manažer på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2016
Google-oversetting

Thank you for your comment.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Republica, så også på

 

Har du vært i La Republica? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.