Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og atmosfære.”
Anmeldelse av La Republica

La Republica
Vurdert som nr. 502 av 6 440 Restauranter i Praha
Kjøkken: Tsjekkisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Nové Město (nybyen)
Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Meget god mat til riktig pris. Plasser ute og inne. Meget behagelig betjening Her er det en plass man ønsker å komme tilbake til

Dato for besøk: august 2021
Takk, RagnarTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 985)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 985 anmeldelser

Anmeldt 14. mars 2019

Typisk turistfelle. Priser over gjennomsnittet. Dårlig mat og elendig service. To nabobord sendte maten ut igjen på kjøkket mens vi var der. Styr unna

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, aleksander80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dominika H, Manažer komunikace på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2019


Jeg er så lei meg for ditt ulykkelige besøk i restauranten vi lover dette vil aldri skje igjen. Takk skal du ha

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2019 via mobile enheter

Var innom for ett kjapt ettermiddagsmåltid, ble meget overrasket. Godt utvalg på drikke, god mat og hyggelig personale. Anbefales for alle.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, SSandum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
martinsvancarek, Manažer på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2019

Takk så mye for å skrive denne vakre anmeldelsen for oss, vi er glade for at du likte tiden din i restauranten La Republica ...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018

Etter en mislykka middag på Peters Burger Bar havna vi her. Vi bestilte da litt småretter og masse god drikke til 13 personer. Maten og spesielt servicen var super.

Dato for besøk: november 2018
Takk, alfmagneh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
martinsvancarek, Manažer på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your review we are glad that you liked it here.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Vi ble anbefalt denne restauranten av hotellet vi bodde på. Var der 2 ganger, og siste gang bestilte vi biff, som smakte fortreffelig, med vin/ øl, og en god dessert. For dette betalte vi 3000 tsjekkiske kroner tilsammen for 4 personer, så det er mye god mat i Praha, og rimelig. Det var fin musikk i restauranten, god stemning, og flinke servitører.

Dato for besøk: september 2018
Takk, EmmyB566
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MARTIN S, Manažer på La Republica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Thank you so much for writing this lovely review for us, we're delighted your enjoyed your time in our restaurant La Republica...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Republica, så også på

 

Har du vært i La Republica? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.