Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Lagre
Praha Astronomisk klokketårn: Entry Ticket med introduksjon
107

Bestill på forhånd
fra
USD 18,86
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Gamlebyens rådhus med det astronomiske uret på
fra USD 18,86
Mer informasjon
fra USD 53,26
Mer informasjon
fra USD 38,83
Mer informasjon
fra USD 11,09
Mer informasjon
Anmeldelser (27 169)
Filtrer anmeldelser
27 169 resultater
Vurdering fra reisende
15 620
7 529
3 090
672
258
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 620
7 529
3 090
672
258
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 27 169 anmeldelser
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Dette er en av de store severdighetene i Praha, men utover at klokken er pen å se på er klokkespillet lite å se på med mindre man er veldig opptatt av denslags. Selve happeningen var kl. 12 da klokkespillet snurret slik at man kunne skimte noen helgener i en glugge mens et skjelett dro i en snor. Over på et par minutter. Selve torget var tettpakket med mennesker i begivenhetens øyeblikk. Dette er nok oversolgt.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig å få med seg når uret slår/spiller hver hele time. Da samler det seg masse turister som tar bilder/video.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 251wenckeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. november 2018

Svært oppskrytt, og det er en svært kort opplevelse. Likevel står folk som "sild i en tønne" for å se skjelettet dra i snoren og figurene snurre rundt. Vel, nå har vi sett det, og kan krysse av i listen - check!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Satt å spiste på en restaurant med utsikt rett til dette meget så spesielle og fantastiske urverket. Det var meget så folksomt, og god stemning, lange rekker med mennesker på guidede turer og hele den store plassen var spekket med mennesker hver hele time. Dette er noe alle bør få med seg når de først er innom Praha på kosetur eller er på utkikk etter opplevelser.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, j00nm00n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018

Rådhuset i gamlebyen er flott, men den astronomiske klokka på veggen var dessverre stengt og dekket til med presenninger da vi var her i slutten av september.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, MKHaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser