Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Karlsbroen på
fra USD 57,98
Mer informasjon
fra USD 14,50
Mer informasjon
fra USD 14,50
Mer informasjon
fra USD 42,28
Mer informasjon
Anmeldelser (72 297)
Filtrer anmeldelser
72 295 resultater
Vurdering fra reisende
47 100
19 085
5 194
677
239
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47 100
19 085
5 194
677
239
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5257 av 72 295 anmeldelser
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Alltid mye folk på broen. Salg av forskjellige ting. Ofte levende musikk. Mye å se. God utsikt over elven
Man bør gjerne sette seg inn i historien om broen.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, 296kurtk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Flott elgammel bro fra 1200-tallet, lang og lav. Nydelig utsmykket med gamle og restaurerte statuer. Fin spasertur, men ekstremt folksomt og trangt i helgen (går i kø). Mye å se og høre på av lokale kunstnere og artister som vil tjene en slant. Beryktet for lommetyver. Et absolutt must på besøk i Praha.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Om du bare har tid til å gå med deg en ting når du er i Praha, så må det være Karlsbroen. Alltid mye folk, men vel verdt det.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, 251wenckeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

Broen med sin fantastiske historie, flotte statuer, gatemusikanter og kunstnere er bare en del av det obligatoriske ved et Praha-besøk. Vær oppmerksom på at her er det mye folk!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Her var det masse turister fra alle verdenshjørner, men det er et «must» i Praha og ei fin bru over elva.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Kristin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser