En utrolig flott bro med mange flotte skulpturer. Denne broen bør man både se på avstand og passere.
Wow, denne vil ta pusten fra deg. Broen er fra 1700 tallet og er et utrolig vakkert syn, både på dagtid med sine tegnere og selgere ( ikke mange av dem, strenge regler ) om kvelden er den en helt magisk opplevelse i mørket med sine nydelige lyktestolper. Dette er noe som er verdt et besøk både dag og kveld, denne broen vil du huske.
Det var åpning av julemarkedet i Praha. Da vi gikk over broen på dagtid kom vi nesten ikke fram. Flott gammel bro, som er en stor severdighet.
Alltid fint å gå over der. Får følelsen av å møte før og nå, øst og vest, stor rikdom og dyp fattigdom. Litt mye folk, ellers topp.
Alltid mye folk på broen. Salg av forskjellige ting. Ofte levende musikk. Mye å se. God utsikt over elven
Man bør gjerne sette seg inn i historien om broen.
Flott elgammel bro fra 1200-tallet, lang og lav. Nydelig utsmykket med gamle og restaurerte statuer. Fin spasertur, men ekstremt folksomt og trangt i helgen (går i kø). Mye å se og høre på av lokale kunstnere og artister som vil tjene en slant. Beryktet for lommetyver. Et absolutt must på besøk i Praha.