Flott bro! Brukte denne for det meste til å ta oss til byen fra hotellet. Flott å ta bilder fra.
På kveldstid kan en stille og rolig ta fine bilder og være for seg selv. På dagtid er det overbefolket, men flott yrende liv.
Vi gikk bare over den ene veien grunnet at det var mye mennesker der. Mange fine statuer over hele broen. Fin utsikt over vannet og til begge sider av broen!
Vi hadde oss en koselig tur over broen på kveldstid. Anbefaler å gå her når det er mørkt da det er en helt spesiell stemning.
Broen var en vakker opplevelse da jeg var der før jul. Jeg trodde det var mindre turister der på vinteren, men der tok jeg feil. Masse folk ute i gatene som tok bilder, kosa seg og titta på det fine julemarkedet på Gamletorget.
En utrolig flott bro med mange flotte skulpturer. Denne broen bør man både se på avstand og passere.
Wow, denne vil ta pusten fra deg. Broen er fra 1700 tallet og er et utrolig vakkert syn, både på dagtid med sine tegnere og selgere ( ikke mange av dem, strenge regler ) om kvelden er den en helt magisk opplevelse i mørket med sine nydelige lyktestolper. Dette er noe som er verdt et besøk både dag og kveld, denne broen vil du huske.