Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:00 - 22:00
Lagre
Hopp over køen: billett til Praha slott og introduksjonsoversikt
259

Bestill på forhånd
fra
kr 351,72
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Praha Slott på
fra kr 211,74
Mer informasjon
fra kr 411,71
Mer informasjon
fra kr 247,03
Mer informasjon
fra kr 411,71
Mer informasjon
Anmeldelser (36 990)
Filtrer anmeldelser
36 990 resultater
Vurdering fra reisende
21 714
11 011
3 360
635
270
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21 714
11 011
3 360
635
270
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 36 990 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Vi stoppa her som ein del av ein guida sykkeltur. Var bare ute, men det er vel verdt eit besøk. Veldig vakkert rett og slett

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Kristin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Topp prioritet om du først er i Praha. Mange turister, men ikke i overkant i Oktober. Kirka er fantastisk og verdt det i seg sjøl. Også verdt å ta turen opp kirketårnet. Vi hadde god tid og betalte for Circuit A og følte at det var verdt det.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, JoergenMF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018

Et sted man absolutt må besøke når man er i Praha. Mange vakre saler og en veldig interessant historie. Mye turister, så regn god tid.Ikke glem Taliborka tårnet og Golden Lane

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, nilsjacobm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018

Stort område med mange ulike bygninger å gå inn i hvis man vil (mot inngangspenger), men også mulighet for å se store deler av området fra utsiden.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, MKHaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Vi gikk opp for å nyte utsikten. Den er veldig fin. Vi tok aldri noe guidet tur e.l. Vil tippe man bør sette av god tid til omvisning da plassen er stor.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 714simeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser