Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 74
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 85
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Agoda.com
USD 121
USD 58
Vis tilbud
Hotels.comUSD 85
PricelineUSD 65
getaroom.comUSD 121
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (957)
Filtrer anmeldelser
957 resultater
Vurdering fra reisende
305
392
173
55
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
305
392
173
55
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 957 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018

Flott hotell med perfekt beliggenhet, fine rom med gode senger. Stille og rolig. Frokost er helt ok, verken mer eller mindre, alle finner seg noe å spise. Dem har en utsøkt restaurant i kjelleren som er verdt et besøk. Neste Praha tur bor vi garantert på samme hotell, midt i " smørøyet " :-)

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, Hege E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdriaHtl, Manažer på Adria Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Dear Hege,

thank you fo you nice review, we are happy to read such a positive feedback. We look forward to your next visit.
We hope we will be able to make many of our guests as satisfied as you were.
With best wishes and nice winter time,
ADRIA HOTEL PRAGUE

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Første inntrykk var at det lå veldig sentralt. Innkjekkingen var helt grei. Rommet var ikke stort men plass til det du trengte. God stor dobbelt seng. Lite bad med dusj i badekaret. Bra med skap plass og oppheng til klær. Safe på rommet. Fin utsikt til hagen. Støy fritt. Frokosten er i 1 etasje og enkel men grei. Små pannekaker, lapper knall gode og fine krus malt av mennesker med spesdiellebehov med første bokstaven i navnet ditt på. Bar på hotellet ut mot gaten og sitte plasser også ute med matservering. Lå i Vaclava namesti. Gå av stand til stort sett alt. Kommer selv sagt i gjenn. Men er det bare rom for 2 eller kan man få for 3 voksne også ?

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 24bentec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdriaHtl, Manažer på Adria Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018
Google-oversetting

Dear guest, thank you for your nice feedback, we hope to have a chance to welcome you again.
With best wishes
ADRIA HOTEL PRAGUE

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2016

Hvis man skal se seg rundt i gamlebyen i Praha ligger dette hotellet helt ypperlig til. Bare noen minutters gange fra Karlsbroen. Rommene var fine, men utrolig dårlig vanntrykk. Vi var heller ikke så begeistret for frokosten, men det er smak og behag.

Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Ruth L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdriaHtl, Manažer på Adria Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2016

Kjære gjest, takk for din vurdering. Vi er glad for at du har bodd hos oss.
Vi håper å ønske deg velkommen snart igjen.

Adria Hotel Prague

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2016

Et helt greit og bra hotell for grupper. Sentralt beliggende nederst på Vaclav-plassen - Vaclavske namesti. Beliggenheten er egentlig det beste ved hotellet, midt i smørøyet. Men det er enkelt, rent og pent. Og slett ikke dyrt.

Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, OsloTrondV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AdriaHtl, Manažer på Adria Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2016

Kjære gjest, takk for din vurdering. Vi er glade for at du var fornøyd i Adria Hotel Prague. Det er bra, finner du vår beliggenhet, priser, renhet stor. Vi håper vi vil komme neste gang høyere rating. Vi håper å ønske deg velkommen igjen,

med beste ønsker,
Adria Hotel Prague

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2015

Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
AdriaHtl, Manažer på Adria Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2015
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser