En firedagers tur til Praha ga meg stor lyst til å komme tilbake til denne fantastiske byen, som er en by med historisk storhet, masse ulik kultur og ikke minst god, gammel arkitektur.
Var her for å oppleve det mye omtalte julemarkedet som låg i verdensklasse. Og alt eg kan si er WOOW!! Det var så vakkert og ble nesten litt småforelska av julestemningen her. Er så til å anbefale til alle som vurdere å ta turen her i desember måned.
Ualminnelig vakkert torg med flotte velholdte men gamle bygninger. Mange tilbud om mat & drikke etc. Yrende folkeliv med underholdning av ymse slag. Ligger like ved Karlsbroen og må absolutt besøkes.
Fantastisk atmosfære og alltid like hyggelig å vandre rundt i gamlebyen. Anbefales på det varmeste :)
Stor plass midt i gamlebyen med mange flotte bygninger å se på, inkludert det gamle rådhuset med den astronomiske klokka. Turistinformasjon i rådhusbygningen. Mange spisesteder og barer og yrende folkeliv store deler av døgnet.
Hyggelig torg og mange flotte bygninger. Koselig sted å sitte både DSG og kveld, men prisene er høyere her enn ellers i Praha. Og veldig fullt av folk.