Heldige var vi som fikk med oss siste dagen av påskemarkedet. Forøvrig ett levende torg. Nydelige bygninger og herlig atmosfære.
Markedene rundt om er meget koselige. Til tross mye folk går køene radig og det er ståplasser om du vil ta en øl eller spise en lettere lunsj fra noen av de mange spennende bodene.
Dette området er vel så obligatorisk som man får det. Det er dog fullpakket og man får litt sild i tønne følelse. Selve området er dog fint og historisk
Veldig mye mennesker her som er ute etter akuratt det samme som det jeg var. Fine bilder og oppleve kulturen i Praha. Noen få spisesteder og boder er det rett i nærheten og toaletter finner man rett i nærheten.
En firedagers tur til Praha ga meg stor lyst til å komme tilbake til denne fantastiske byen, som er en by med historisk storhet, masse ulik kultur og ikke minst god, gammel arkitektur.
Var her for å oppleve det mye omtalte julemarkedet som låg i verdensklasse. Og alt eg kan si er WOOW!! Det var så vakkert og ble nesten litt småforelska av julestemningen her. Er så til å anbefale til alle som vurdere å ta turen her i desember måned.