Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig hotell”
Anmeldelse av Maximilian Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 8 sider til!
Maximilian Hotel
Nr. 29 av 647 hoteller i Praha
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 5 mai 2017

Vi fikk oppgradert til Suite når vi kom, uten tillegg. To bad og et gigantisk rom. Helt nydelig beliggenhet i sentrum i Praha. Kort vei til alt, masse bra restauranter i nærheten. Flott service fra personale. God frokost.

Opphold: april 2017, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, peh367
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 473)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 2 473 anmeldelser

Anmeldt 2 april 2017

Fint hotel, god service og grei frokost. Fantastisk spa i kjelleren. Ligger sentralt.
Kort vei til hoved gate for shopping og spiseplasser. Reine og fine rom.
Ikke mye trafikk rundt hotellet.
Hyggelige og hjelpsomme i resepsjonen.
Ikke restaurant på hotellet.

  • Opphold: april 2017, reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, kenheine76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaximilianHotel, Front Office and Guest Relations Agent på Maximilian Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17 april 2017
Google-oversetting

Dear kenheine76,

Thank you for posting your feedback on out TripAdvisor page.

We are glad you enjoyed your stay with us. As you mentioned, we are located on quiet street, next to Old Town Square with many good restaurants around us.
Thank you for your compliments to our team and breakfast.

Warm regards from all the Maximilian team,
Dmitri Mihhailov

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 april 2017 via mobile enheter

Det som spesielt må fremheves her er servicen og den fantastiske massasjen på spa-avdeling. Beste vi har opplevd;). Frokosten var bra, og det samme med rommene. Resepsjonen hjalp med alt fra bestilling av turer, restauranter osv, til tips om shopping.

Opphold: april 2017, reiste som et par
Takk, Ann B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaximilianHotel, Front Office and Guest Relations Agent på Maximilian Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17 april 2017
Google-oversetting

Dear Ann B,

Thank you for your review.

We are happy you enjoyed Planet Zen massages, we will share your compliments with their team. And we are equally glad that our reception team managed to help you with reservations and orientation in the city.

Kind regards from all the Maximilian team,
Dmitri Mihhailov

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5 mars 2017 via mobile enheter

Var på hotellet i 5 dager og var kjempe fornøyd. Frokosten var topp, med veldig blide og service minded ansatte. Med en gang vi var inne på rommet ringte de fra resepsjonen og spurte om alt var bra.

Opphold: mars 2017, reiste som et par
Takk, Marie Christin U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7 desember 2016

Flott weekend i Praha. Hotellet har prima beliggenhet, god standard og hyggelig betjening. Vi fikk god service med blant annet transport til flyplassen med hotellets bil. Høy standard på rommet, både selve rommet og badet.

Opphold: desember 2016, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Hallstein H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaximilianHotel, Receptionist på Maximilian Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8 desember 2016
Google-oversetting

Dear Hallstein,

I'm sorry I'm replying in English, I hope the translation works well.

Thank you for taking time to review us. I'm happy to hear you had a great weekend stay with us and that you enjoyed our airport transfer service.

We hope to invite you next time you're in Prague.

From the Maximilian team, have a pleasant Christmas and New Year!

John Russell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Praha hotellene
Staré Město (gamlebyen)
Design Hotel Josef Prague
Praha 5
Hotel Julian
Hotel Julian
Nr. 24 av 647 i Praha
1 692 anmeldelser
Staré Město (gamlebyen)
Unitas Hotel
Unitas Hotel
Nr. 8 av 647 i Praha
1 775 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Staré Město (gamlebyen)
Savic Hotel
Savic Hotel
Nr. 36 av 647 i Praha
2 540 anmeldelser
Nové Město (nybyen)
Hotel UNIC Prague
Hotel UNIC Prague
Nr. 27 av 647 i Praha
1 726 anmeldelser
Staré Město (gamlebyen)
The Emblem Hotel
The Emblem Hotel
Nr. 32 av 647 i Praha
1 235 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Maximilian Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Maximilian Hotel

Adresse: Hastalska 14, Praha 110 00, Tsjekkia
Telefonnummer:
Beliggenhet: Tsjekkia > Böhmen > Praha > Staré Město (gamlebyen) , Praha 1
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Romservice Transporttjeneste Spa Suiter Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.5 spahotell i Praha
Nr.11 forretningshotell i Praha
Nr.17 romantisk hotell i Praha
Nr.18 familiehotell i Praha
Nr.27 luksushotell i Praha
Prisnivå: kr 959 - kr 3 122 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Maximilian Hotel 4*
Antall rom: 71
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Maximilian Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Prague Maximilian Hotel
Maximilian Prague

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din