Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 15:30
Lagre
Praha slotttur tur inkludert inngangsbilletter
387

Bestill på forhånd
fra
USD 38,32
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve St. Vitus Katedral på
fra USD 38,32
Mer informasjon
fra USD 10,95
Mer informasjon
fra USD 22,99
Mer informasjon
fra USD 277,36
Mer informasjon
Anmeldelser (23 636)
Filtrer anmeldelser
23 634 resultater
Vurdering fra reisende
17 187
5 293
964
112
78
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17 187
5 293
964
112
78
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 23 634 anmeldelser
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Enorm katedral med fantastisk utsmykking. Bør besøkes dersom man er i Praha. Husk at det må kjøpes fototillatelse i tillegg til inngangsbillett.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Dette er eit fasinerende, imponerende, historisk interessant bygg. Veldig vakkert på alle måter. Vel verdt eit besøk.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Kristin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018

Stor kirke med mektig arkitektur og flotte glassmalerier. Alle kan gå inn i kirken, men du trenger billett for å få gå helt frem til alteret.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, MKHaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Ubeskrivelig vakkert.
Mye folk da vi var i august. Husk kontanter og flaske med vann. Gode sko og god tid !!!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, LoneSmevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Får du moglegheit til å gå opp i St. Vitus katedralen måååå du gjere det! For ein utsikt og for eit bygg. Me vart verande på toppen i over ein halv time for å sjå. Det tek nokre minutt å komme seg opp, og det kan bli litt klaustrofobisk for oss som reagera på det. Heldigvis kjem ein først ut i eit større rom der ein ser klokkekonstruksjonen. Så kan ein gå ut og rundt tårnet. Ein ser 360grader rundt.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, maritae458
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser