Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vinbar/italiensk matbutikk”
Anmeldelse av La Bottega di Finestra

La Bottega di Finestra
Vurdert som nr. 216 av 6 531 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Her sitter du på høye barkrakker og blir anbefalt gode viner. Her kan du bestille deg enten østers, kamskjell eller andre retter, både store og små.

Her har de også frokost servering. Vi hadde egg Benedict og banan pannekake.

Dette er også en butikk. Alt mulig pasta, hvit trøffelolje, skinker og oster. Anbefales å kjøpe med seg hjem!

PS: The service Was kind of poor. Lazy and not interessed in is. 4 waiters only speaking to each other meanwhile guests waiting for the bill or other type og service.

However, The chef who sold me cheese and ham was very friendly and helpful.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, sondrec2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hana D, Manažer komunikace på La Bottega di Finestra, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019
Google-oversetting

Dear matbutikk,

thank you so much for your visit and sharing an online review of our La Bottega di Finestra.

We are glad for your feedback, we really appreciate it our guests are the main for us and their satisfaction is a ​top priority for us. We are happy, that the food was good, but that is a pity that our service was kind of poor as you wrote, we are sorry about your waiting.

Thank you so much once again, we are looking forward to see you soon again
Warm regards, Hana from La Bottega di Finestra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 099)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 099 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Flott italiensk restaurant.
Meget flotte lokaler i moderne rustikk stil. Menyene består i all hovedsak av kjøttretter med godt utvalg.
Stor og god vinmeny. Prisene er middels.
God mat og god service.
Denne restauranten anbefales.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Atle J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mai 2017 via mobile enheter

I had an Oriente and a Panna Cotta, both very very good! A huge hit in the cake/dessert department. Really a hidden gem! Can really recommend this place for everyone who loves cakes!

Den siste dagen vår i Praha så gikk vi litt rundt uten særlig mål og mening. Kom over denne lille restauranten. De har fantastiske kaker, jeg spiste en Oriente, en liten grønn herlighet med pistasj og bringebær. Spiste og en Panna Cotta, veldig god! Kan absolutt anbefales videre!

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Renate B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ElisaaPraga, Guest Relations Manager på La Bottega di Finestra, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2017
Google-oversetting

Dear Renate B,

Thank you for the 5 stars review of La Bottega di Finestra and the desserts.

We are very proud of our desserts because a passionate team of pastry chefs prepare them every day in Prague 7. All the cakes and desserts are home made and super fresh for all our Guests to buy and taste.

I love Oriente but my fav is definitely panna cotta! I love the strawberry and the pine seeds on the bottom and I could eat so much of it!

Please come back to visit us soon and try all our daily specials and fresh pasta too

Arrivederci!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2015

Godt utvalg av italienske matvarer, det være seg ost, skinke, spekepølse, vin, og er følgelig perfekt for den som liker det italienske kjøkken. Det er verdt å nevne at man her også kan kjøpe italienske matvarer fra La Bottega Di Finestra's utsalg, som er å finne i samme lokale.

Dato for besøk: oktober 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ArntST29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2015 via mobile enheter

Jeg har vært noen dager i Praha og tok min lunch her i dag. Det var en perfekt lunch. Hyggelige lokaler og ansatte som var meget gode i sin jobb. Kaffen kan ikke bli bedre. Mange sorter vin velge i på glass. Nydelig mat og fantastiske kaker. Man har rett og slett ikke lyst å forlate lokalet.

Takk, KennethP149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Bottega di Finestra, så også på

 

Har du vært i La Bottega di Finestra? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.