Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaksrike retter”
Anmeldelse av Indian By Nature I

Indian By Nature I
Vurdert som nr. 9 av 6 206 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Buffet, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Karlín
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Kanskje den beste indiske maten jeg har spist i Europa. Gikk for en klassisk butter chicken som absolutt innfridde, men neste gang vil jeg nok prøve en mindre kjent matrett som kan overraske meg! Kommer tilbake! Prisene er også helt innenfor, og husk å bestille det nydelige nan-brødet om det ikke følger med! Betjeningen er også superhyggelige, og gjør alt for at du skal trives.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Daniel E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 013)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 2 013 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk indisk restaurant litt utenfor turistområdene. Dette medfører at det er litt distanse å tilbakelegge for å komme frem, men det er absolutt verdt det. Husk å ta med kontanter for å kunne tipse, for det er bra service og veldig behagelig stemning.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Torstein F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2018 via mobile enheter

Tok litt tid å komme seg hit fra sentrum, men stedet innfrir forventningene. En av de beste indiske restauranter jeg har besøkt i Europa. Service og mat er det ingenting å utsette på, og prismessig er dette helt innafor. Anbefales!

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, 647geirg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Veldig god mat! Utrolig god service og fin atmosfære. Spiste Butter Chicken - anbefales. Betjeningen var fantastisk

Dato for besøk: april 2018
Takk, 829marieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk god mat! Vi bestilte butter chicken og tikka masala, med naan brød. Bestilte medium spicy, og fikk medium spicy ;) Ønsker du ris til må du huske å bestille dette i tillegg.
Restauranten kan være vanskelig å finne, da det for øyeblikket er stillas utenfor pga restaurering av bygget.
Smilende og vennlige servitører, og hyggelig atmosfære. Behagelig bakgrunnsmusikk. Verdt et besøk, vi kommer veldig gjerne tilbake!:)

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, IHelvig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Indian By Nature I, så også på

 

Har du vært i Indian By Nature I? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din