“Fantastisk indisk måltid🙃”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Karlín
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

God indisk mat og fortreffelig service, kan virkelig anbefales! Vi spiste til vi nesten rullet ut av restauranten.

Takk, 393ingridl

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Kanskje den beste indiske maten jeg har spist i Europa. Gikk for en klassisk butter chicken som absolutt innfridde, men neste gang vil jeg nok prøve en mindre kjent matrett som kan overraske meg! Kommer tilbake! Prisene er også helt innenfor, og husk å bestille det nydelige nan-brødet om det ikke følger med! Betjeningen er også superhyggelige, og gjør alt for at du skal trives.

Takk, Daniel E
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk indisk restaurant litt utenfor turistområdene. Dette medfører at det er litt distanse å tilbakelegge for å komme frem, men det er absolutt verdt det. Husk å ta med kontanter for å kunne tipse, for det er bra service og veldig behagelig stemning.

1  Takk, torsteinof
Anmeldt 24. april 2018 via mobile enheter

Tok litt tid å komme seg hit fra sentrum, men stedet innfrir forventningene. En av de beste indiske restauranter jeg har besøkt i Europa. Service og mat er det ingenting å utsette på, og prismessig er dette helt innafor. Anbefales!

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, 647geirg
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Veldig god mat! Utrolig god service og fin atmosfære. Spiste Butter Chicken - anbefales. Betjeningen var fantastisk

Dato for besøk: april 2018
Takk, 829marieh

Reisende som så på Indian By Nature I, så også på

Har du vært i Indian By Nature I? Del dine erfaringer!