“Styr unna”

Oliva Verde Ristorante
Vurdert som nr. 4 600 av 7 588 Restauranter i Praha
Kjøkken: Europeisk, Italiensk, Tsjekkisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Hold dere unna disse stedene som bauer hotel group eier. Mange restauranter, utesteder og barer er eid av samme firma. Prisene er skyhøye på de populære stedene. Vi betalte 1000kr for 2 stk carbonara med brød og noe drikke. Vi var på en lignende restaurant med akkurat samme meny der vi betalte 400-500kr for akkurat det samme. Pluss alt dette så legger de på 15% tips uten å spørre. Styr unna.

2  Takk, benjaminsG1583DD
iva h, Marketing på Oliva Verde Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

Dear Benjamin, please direct your review on the right websites. We are other company...With best regards, Iva

Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære, fantastisk mat og fantastiske folk som jobber der. Dette er eneste uterestauranten du kan spise på i desember uten å fryse. Eneste minuset var faktisk at det var for varmt, dette løste seg raskt når du sa ifra og de justerte varmen. De følger virkelig med på bordet ditt, du rekker ikke tenke at glasset er halvfullt før de fyller på.
Virkelig verdt besøket! Samtidig kan du høre den astronomiske klokke rett på utsiden.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Monica B
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

STYR UNNA!!!!
Venta lenge ute for å få bord, selv når det var helt tomt der.

Maten vi bestilte var en tsjekkisk rett, potetene var ustekt, nesten ikke saus, bestikket til denne retten var en sløv smørkniv. Hele retten var smakløs...

Rett nr 2: Italiensk pizza, den var også ustekt, vassen, smakløs....

Prikken over i'n, var dobesøket som vi måtte betale for!!!!

Da regningen kom så hadde de plusset på 10% tips, noe de ABSOLUTT ikke fortjente...... KOMMER ALDRI TILBAKE...

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Taiba K
ivah95, Manažer på Oliva Verde Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2019

Firstly, I'd like to apologize for the rude behavior of one of our crew members, as well as the seemingly dismissive attitude she may have had regarding your concern. Nonetheless, we appreciate your feedback. It has certainly helped us identify weak spots in our training and will surely help us as we strive to provide you with the very best customer service.

Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Fikk meny ganske fort. Men etter å ha ventet over 20 min på å få bestilt valgte vi å gå. Servitørene så ikke engang på oss.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Ingrid Mariell R
ivah95, Manažer på Oliva Verde Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2019

Thank you for taking your time for writing to us. Did you ask the waiter about your meals, while you were here? We ate sorry to hear about your experience. And we will looking to it.With best regards, Iva

Anmeldt 10. desember 2018

Nydelig mat og atmosfære, dette er en restaurant som er verdt et besøk. Du kan drømme deg til Italia her mens du nyter god mat og vin, kjempehyggelig betjening. Ta turen innom.

Takk, Hege E

Reisende som så på Oliva Verde Ristorante, så også på

Har du vært i Oliva Verde Ristorante? Del dine erfaringer!