Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 199)
Filtrer anmeldelser
2 199 resultater
Vurdering fra reisende
1 706
434
48
7
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 706
434
48
7
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 199 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Hotellet anbefales på det varmeste. Flott rom med supergod seng. Hyggelig personell. Rolig beliggenhet men likevel gangavstand til alt. Hyggelig og hjelpsomt personell. Rent. Dusj med både regnfall og håndholdt, med godt trykk i begge. Og en av de beste hotellfrokoster jeg har fått. Hit kommet vi tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 526hildes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Galerie Sen P, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager på Innside Prague Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Hilde S,

Thank you very much for your amazing feedback. It makes me happy to know that you have enjoyed the central location while still
being able to rest up and relax. We will let our staff know you have enjoyed their services and attention, they will be thrilled to know.

It is also great to see that you have enjoyed the restaurant. We believe that every day should start with a nutritious and filling breakfast, so it's nice to hear that we're good at our job. :)

We would be delighted to welcome you back in our Hotel UNIC Prague.

Best regards,

Petra Dvořáková
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2018 via mobile enheter

Hadde noen fantastiske dager på dette lille hotellet rett utenfor selve sentrum. Hyggelige resepsjonister tok oss i mot. Kom opp til et flott rom med deilig seng og en fantastisk dusj. Supre bartendere på kvelden. Flott frokost-restaurant hvor man kunne bestille nylaget omelett, stekt egg etc. I området ligger det flere gode restauranter. Det er kort vei å gå til de fleste severdigheter. Litt støy fra gangen og fra bakgården som trekker litt ned. Men alt i alt veldig fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stein B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelUNICPrague, Manažer på Innside Prague Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2018
Google-oversetting

Dear Stein B,

thank you very much for such nice words you left here on the TripAdvisor about our Hotel UNIC Prague! We are very happy to hear that you were satisfied with your overall stay in Prague and we are really grateful that we could make your visit a pleasurable experience. We are especially glad that you liked our room with a lovely bed and a wonderful shower. Regarding the breakfast, we thrive to offer fresh goods every day. According to your words, we are doing quite well and that pleases us even more. We hope for another opportunity to welcome you back in our property.

With kind regards,
Petra Dvořáková
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2018 via mobile enheter

Hotellet er veldig fint og nyoppusset. Rommene er romslige og fine, med gode senger, minibar, god skapplass, fint bad med badekar og god aircondition. Frokosten er god og det er noe for enhver smak. Restauranten er også veldig hyggelig å besøke for et glass vin på kvelden eller en is. Personalet er utrolig hyggelige og gir ypperlig service. De ordner alt og gjorde stor stas på min samboer som feiret bursdagen sin under oppholdet. Prisene er gode for opphold og her får man mye for pengene. Hotellet ligger i en rolig sidegate, med gangavstand til alt, samtidig som det ikke er midt i gryten. Vi kommer garantert tilbake neste gang vi er i Praha!

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, thearii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelUNICPrague, Manažer på Innside Prague Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2018
Google-oversetting

Dear Thea R,

we are so happy to read such a wonderful feedback on your stay in our Hotel UNIC Prague! Happy guests make our day special every time! The fact that you liked our rooms as well as the rich breakfast offer and the restaurant overall really pleased us. In addition, we would like to thank you for your kind words about our staff, which is always helpful to make your stay unforgettable. Make sure we will share your opinion with all of them! Let us thank you once again. It would be pleasure to welcome you back in our property for your next time in Prague!

With warm regards,
Petra Dvořáková
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017 via mobile enheter

Stilfullt, rent og meget bra hotell. Sentral beliggenhet med gangavstand til sentrum og gamlebyen med karlsbroen. Bra restaurant med hyggelig atmosfære. Stille område og rolig hotell. Serviceinnstilt personell. Treningsmuligheter for de som ønsker det. Kan anbefales! Vil benytte meg av samme hotell ved neste besøk i Praha.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 428h_vardk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2017 via mobile enheter

Moderne, rent og pent hotell med god beliggenhet. Veldig hyggelig betjening, god frokost og fine, moderne og rene rom.
Var her på forretningsreise, hadde da også møterom på hotellet, dette var også fint og velfungerende.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ymym79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser