Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En hyggelig plass for en lunsj :-)”
Anmeldelse av John Lennon Pub

John Lennon Pub
Vurdert som nr. 683 av 6 536 Restauranter i Praha
Kjøkken: Tsjekkisk, Britisk, Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Praha 1 (bysentrum)
Anmeldt 12. desember 2018

Etter å ha vandret rundt i Praha kom vi plutselig over denne lille puben. Det var tid for en lunsj og vi var så heldige å få et bord til 6 personer uten å ha bestilt bord på forhånd. Vi bestilte alle pizza som smakte oss godt. Store porsjoner og et godt utvalg av drikke. Gunstig pris for god kvalitet. Stedet anbefaler til andre og vi kommer sikkert tilbake :-)

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Steinar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (998)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 998 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Bra og fin pub like i nærheten av John Lennon wall. Spillte stort sett Beatles eller lignende musikk. Øl til Ok pris

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Quest791838
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2017 via mobile enheter

Nostaligist pub. God service av hyggelig personale. Herlig atmosfære. God mat til meget hyggelige priser.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Torito52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. desember 2017 via mobile enheter

Som Beatles og Lennon fan måtte jeg innom John Lennon Wall og John Lennon Pub. Trivelig atmosfære og etter hvert bra musikk også! En forventer å høre Beatles- og Lennonlåter på denne puben.....

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Moagut1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mars 2017 via mobile enheter

Etter og ha besøkt mange puber i Praha var denne en av de beste. Personalet var meget blide og hyggelige noe som ikke var vanlig på mange av de andre pubene. Meget god mat som kan sammenlignes med mange av pubene i England. Anbefaler å prøve løkringer og cheesburger .

Dato for besøk: mars 2017
Takk, svenntorew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på John Lennon Pub, så også på

 

Har du vært i John Lennon Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.