Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 169
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.02.23
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Expedia.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Trip.com
USD 142
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.02.23
Hotels.comUSD 164
PricelineUSD 169
TravelocityUSD 164
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 462)
Filtrer anmeldelser
1 462 resultater
Vurdering fra reisende
890
371
118
51
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
890
371
118
51
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 462 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Vi ble tatt med hit av foreldre og svigerforeldre for en langhelg, og visste ikke hva vi ble møtt da vi fikk åpnet døren til rommet vårt. Vi fikk hakeslep når vi ble møtt av et herskapsrom uten like! Store flotte rom, mer en god nok plass. Rommet hadde alt en trenger pluss litt til. Sengene var store og gode, kanskje litt harde for de som liker de litt mjukere. Litt lite bad iht størrelsen på rommet, men vi klarte oss fint. God service, blide ansatte og ny redde senger hver dag. Hotellet ligger med kort gåavstand til det gamlebyen har å tilby - kan være vanskelig å se da «hotell» står skrevet i liten skrift. Vi er meget fornøyde med vårt opphold, eneste som trekker litt ned var utvalget til frokost.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 564camillaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petr B, Manažer på Iron Gate Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2018
Google-oversetting

Dear Camilla F,

Thank you for your most recent review and I am delighted to read your feedback.

I hope I may have the pleasure of welcoming you back to Iron Gate Hotel & Suites at some time in the future.

Kind Regards,
Richard Prošek
Residence Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2018

Meget bra hotell med en meget god plassering.
Bodde her i forbindelse med arrangement med jobben. Vi var ca 25 stk som alle bodde på dette hotellet.
Jeg har aldri hatt en bedre hodepute enn den jeg hadde på dette hotellet. Synd jeg ikke fikk med meg hvilke type det var.
Betjeningen var hyggelig, frokosten var eksemplarisk og det var generelt et veldig pent og sjarmerende hotell.
Jeg vil definitivt sjekke ut dette igjen ved neste avreise til Praha.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, SimenAlm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petr B, Manažer på Iron Gate Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2018
Google-oversetting

Dear SimenAlm,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Iron Gate Hotel & Suites and I am delighted to learn that you enjoyed all aspects of your experience.

I hope I may have the pleasure of welcoming you back to the hotel at some time in the future.

Best regards
Richard Prošek
Residence Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2018

Ble veldig skuffet over standarden på rommet, ingen 5 stjerner i mine øyne. Rommet var slitt og det luktet litt rart, vet ikke om dette kunne vært mugg. Ellers et flott hotell, men rommene burde vært pusset bedre opp.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Petr B, Manažer på Iron Gate Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2018
Google-oversetting

Dear Tina S,
thank you very much for choosing Iron Gate Hotel & Suites and for having taken the time to post your review.

I was naturally disappointed to read that your stay with us was not exceptional.
Please be assured that we take our guest’s feedback very seriously as it is the one way in which we can continue in our efforts to improve quality service and customer satisfaction.

I do hope that you will give us the opportunity to restore your faith in our hotel, and that we will be able to welcome you back on your next visit.

Best regards
Richard Prošek
Residence Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2017 via mobile enheter

Hyggelig og rustikt hotell sentralt i Praha.
Kort vei til til de fleste attraksjoner. Store og trivelige rom. Stort bad. God frokost. Hyggelig og service innstilt personale. Anbefaler hotellet og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Torito52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagementIG, Residence Manager på Iron Gate Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2017
Google-oversetting

Dear Torito52,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Iron Gate Hotel & Suites and I am delighted to learn that you enjoyed all aspects of your experience.

I thank you for your compliments regarding the room, the breakfast food and the staff.

I look forward to the pleasure of welcoming you back to the hotel at some time in the future.
Kind Regards,
David Roubíček.
Residence Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2017 via mobile enheter

Vi bodde i en Junior Suite og synes den var særdeles flott. Frokosten hadde alt man kunne ønske seg, selv om jeg definitivt har smakt bedre kaffe! Ved et par anledninger luktet det sigarettrøyk inn på rommet...vet ikke hvor lukten kom fra. Toalettet i resepsjonen burde sjekkes ut! Veldig kult! :)

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 498arildk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagementIG, Manažer på Iron Gate Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Arild K,

thank you for your lovely review and I am delighted to read that you enjoyed your visit.
I hope I may have the pleasure of welcoming you back to Iron Gate Hotel & Suites at some time in the future.

Kind regards
Richard Prošek
Residence Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser