Ivan S
Sarpsborg, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juni 2023via mobile enheter
Hotellets favorittanmeldelse
Dato for oppholdet: juni 2023
Owner-Hastal Hotel, General ManagerHotel Haštal Prague Old Town ****, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. aug. 2023
Hello. I am so much pleased to read your beautiful review. If you ever have a chance, please com back to us.
Regards from Hastal Hotel
Se flere hoteller i Praha
1 246
1 246
Anmeldt 1. januar 2020

Hotellet er kjempekoselig og har en perfekt beliggenhet. Deluxe rommene var veldig bra, og alt på hotellet var rent og pent. Vip loungen var veldig hyggelig med fyr i peisen og kjempegode stoler. Det var kaffe, te, vann og vin tilgjengelig hele tiden. Frokosten var helt grei, med tsjekkisk "sparkling" vin. Gode drinker i baren og en velfylt minibar med greie priser. Vi kommer gjerne tilbake!

Romtips: Velg et Deluxe rom
Dato for oppholdet: desember 2019
2  Takk, Heidi S
Owner-Hastal Hotel, General Manager på Hotel Haštal Prague Old Town ****, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2023

Although belated, thank you very much for your review. It helped us a lot. I hope you will come back to us soon. Especially in the next year, a lot of interesting things will happen in Prague.

Anmeldt 21. februar 2018

Vi hadde 4 netter på dette hotellet! God beliggenhet i forhold til gamlebyen.
Frokosten var forferdelig. Vi spiste bare frokost 2 av disse dagene, men utvalget var ekstremt dårlig. De hadde eggerøre, pølser, bønner, stekt ris og brødvarer. Eggerøren var kald, pølsene var kalde, brødet og rundstykkene var kjempe tørre.

Når vi bodde her så fikset de noe på hotellet så vi våknet 1 av nettene til hamring, og bråk klokken 07:30. Dette var vi ikke informert om.

Rommene var bra, men renholdet var så som så. Lakenet ble ikke byttet en eneste gang under oppholdet vårt, men ellers ok.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, HavardBoe
Anmeldt 9. februar 2018 via mobile enheter

Det var et bra hotell. Det var rent og fint, god plass og hyggelig betjening. Frokosten var ok. Litt kjedelig for en som er kresen. Men ellers helt greit. Det er et billig hotell og man får mye for pengene.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, Pauline G
Owner-Hastal Hotel, General Manager på Hotel Haštal Prague Old Town ****, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2023

Good afternoon. Although late, thank you very much for your review. It helped us a lot. I hope you will come back to us soon. Especially in the next year, a lot of interesting things will happen in Prague.
Patrik, hotel manager

Anmeldt 7. april 2016

Hyggelig lite hotell med god service. Vi bestille henting på flyplassen (£29) som var en komfortabel måte å komme frem på. Hotellet har en liten resepsjon med svært hyggelig og serviceinnstilt betjening. Kaffe/te og vin ble tilbudt oss ved ankomst og var tilgjengelig under hele oppholdet. Vi hadde bestilt et deluxe rom. Her var det king size seng, minibar, fint stort baderom (minus for dusjing i badekar) med nødvendige artikler. Hotellet lå i et rolig område med lite nattestøy. Frokosten var enkel men ok. Litt dårlig service i frokostrommet. Gratis Wi-Fi på rommet fungerte bra. Hotellet hadde en liten uteplass med bord og stoler. Det var gangavstand til de fleste turistområder.(gamlebyen, Karlsbroen etc.). Absolutt et hotell vi kan anbefale - god valuta for pengene!

Dato for oppholdet: april 2016
Takk, marialM3280HR
Owner-Hastal Hotel, General Manager på Hotel Haštal Prague Old Town ****, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2023

Anmeldt 3. desember 2014

Hyggelig betjening. God service. Fin beliggenhet i forhold til severdigheter, shopping og byvandring.
Et hyggelig hotell beliggende i gamlebyen med sjarm som vi gjerne besøker igjen. Frokosten var bra.

Dato for oppholdet: november 2014
Takk, Ola N
Owner-Hastal Hotel, General Manager på Hotel Haštal Prague Old Town ****, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2023