Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Høydepunkter og skjulte perler med lokalbefolkningen: Best of Praha Private Walking Tour
105

Bestill på forhånd
fra
USD 77,97
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Old Town Bridge Tower på
fra USD 77,97
Mer informasjon
fra USD 46,12
Mer informasjon
fra USD 52,71
Mer informasjon
fra USD 85,65
Mer informasjon
Anmeldelser (1 730)
Filtrer anmeldelser
1 730 resultater
Vurdering fra reisende
1 002
613
104
6
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 002
613
104
6
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 730 anmeldelser
Anmeldt 6. september 2017

Skulle tro at det vae en vanlig bro, men et er det ikke. Her var et fantastisk liv, det svingte hele tiden .Det var folk fra minst 20 nasjoner og kunstnere florerte.Her var det ikke kjedelig og det var fin stemning det så ut som alle koste seg og gjorde vi og. Men det tar på å trave rundt i Praha, men fortvil ikke du har nesten en kiosk eller resturant på hvert hjørne.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, kamhaaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2017

Anbefaler og besøke tårnet ved solnedgang. God utsikt men ganske trangt.
Kvelden når jeg var der, var det mye edderkopper som spant nett i tårnet. Noe som i kombinasjon av mørket og lyset ga en spennende ekstra dimisjon som passet bra inn.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, vpf91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2016

Greit å se på, nesten umulig å ta et bra bilde på grunn av alle turister som går forbi. Hvis du vi ha et bra bilde prøv "Powder tower"

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Dusan_D79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2016

Mye historie her, så er virkelig verdt et besøk. Her møtte man på både kunstnere og musikanter, flott statuer og fin utsikt utover elven og opp til praha slott. Dette var andre gang jeg besøkte byen og brua og blir nok en ny tur hit i 2016, gleder med. Anbefaler en tur hit.

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, HeidiAnita69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2015

Fantastisk koslig å gå over om kvelden. En herlig atmosfære og er været fint er det en drøm. Anbefales å nyte dette !

Dato for opplevelse: oktober 2014
Takk, OlavTore
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser