Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:00 - 22:00
Lagre
Alternativ Prague Walking Tour
525

Bestill på forhånd
fra
USD 28,55
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Palladium Praha på
fra USD 28,55
Mer informasjon
fra USD 35,80
Mer informasjon
Anmeldelser (1 719)
Filtrer anmeldelser
1 719 resultater
Vurdering fra reisende
584
744
297
64
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
584
744
297
64
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 719 anmeldelser
Anmeldt 25. september 2018

Stort kjøpesenter med både kjente kjedebutikker, spisesteder, toaletter og en stor matbutikk i kjelleren.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, MKHaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. februar 2018 via mobile enheter

Et kjedelig kjøpesenter. Skulle ønske jeg fikk tilbake den dagen jeg brukte der, til å gjøre noe annet. Praha har så mange fine steder å se, det er dumt å kaste bort en dag på et middels kjøpesenter.

Dato for opplevelse: februar 2018
2  Takk, 861karolineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2017 via mobile enheter

Stort kjøpesenter hvor du finner alt du har lyst på. Forelsket meg helt i dette kjøpesenteret. Alle favorittbutikkene samlet under et tak. Fint å dra til når det er kaldt og regner ute.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Fayeus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. september 2017 via mobile enheter

Stort og variert senter. Litt vanskelig å finne butikker du leiter etter. Var en god del dyrere merke butikker

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Espen H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2017 via mobile enheter

Palladium er et av de største shoppingsentrene i Praha, med et stort utvalg av de mest vanlige merkebutikkene, men likevel, meget godt utvalg. En etasje stort sett med food Court, også med et bra og variert utvalg.

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, JohnAstana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser