Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 74
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Expedia.com
USD 73
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Vio.com
USD 62
Vis tilbud
Hotels.comUSD 73
PricelineUSD 70
travelup.comUSD 79
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 178)
Filtrer anmeldelser
3 178 resultater
Vurdering fra reisende
1 551
1 117
336
107
67
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 551
1 117
336
107
67
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 3 178 anmeldelser
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var tredje gang på Majestic Plaza og vi var veldig fornøyde, igjen!
Hotellet ligger sentralt, men allikevel i et stille strøk med gangavstand til sentrum hvor du finner mange butikker, restauranter osv.
Vi benyttet oss av hotelltransport ved ankomst og avgang, noe som fungerte veldig bra.
Veldig god frokost, rom rent med fantastisk utsikt mot slottet. De ansatte var veldig hyggelige og imøtekommende, og hjalp til med det meste.
Vi følte oss godt ivaretatt som gjester og kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, IvetaS4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonikaVachovaFOM, Front Office Manager på Majestic Plaza Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018
Google-oversetting

Dear IvetaS4,

I greatly appreciate your recent feedback about your experience at Majestic Plaza Hotel.
The biggest compliment we can get is when our guests return several times to our hotel.
It a true pleasure to read that you really like the hotel, the room, the breakfast, the service, location and also our very friendly team!
We sincerely hope that we can welcome you again very soon!

All the best from Prague,

Monika Vachova
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Flott hotell med sentral beliggenhet i Praha. God frokost med greit utvalg av mat. Mange ansatte som rydder og ordner.

Hadde rom i femte etasje. Bra størrelse, og egen balkong mot gaten med bord og stoler. Helt grei utsikt siden man kan se over en del av nabobyggene. Rommet var rent og det ble ryddet hver dag. Lenestoler foran TV, skrivepult, stort skap. Senga var god, passe hard.

Var her på konferanse. Ypperlige lokaler, ingen problemer med luft og varme i lokalet selv med 60 personer. Bra servering i pausene med kaffe, kaker og mat. Det ble satt ut nye vannflasker i hver pause.

Så flere barnefamilier på hotellet, så skal vurdere dette hvis jeg drar hit med familien.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 773andreasr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonikaVachovaFOM, Front Office Manager på Majestic Plaza Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2018
Google-oversetting

Dear Andreas R,

thank you for your stay with us and your positive feedback.
Its nice to read you found our location convenient and hotel with its services up to your expectations.
Thank you one more time, we hope you see you soon.

All the best from Prague,

Monika Vachova
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2017 via mobile enheter

Bestilte dette hotellet pga lokasjon og bilder jeg fant fra andre gjester.
Vi oppgraderte til Panorama suite og denne var veldig flott.
Super utsikt over byen.
Super service over hele linjen. Eneste jeg har å utsette er at de ikke fylte opp med Nespresso pods noen av våre 3 dager.
Ellers helt supert

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, WFrode
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michal I, Assistant to Front Office Manager på Majestic Plaza Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. desember 2017
Google-oversetting

Dear WFrode,

Thank you for reviewing us on Tripadvisor!

It makes me very happy to hear that you enjoyed your stay and I hope we get to welcome you back soon.

Best regards,
Michal Ilkanič
Assistant to Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2017 via mobile enheter

Veldig hyggelig hotell. Store rom. Grei frokost. Passe avstand til byen. Koselig bar. Kunne Vært litt større barområde. Vanskelig å få bord. Gode senger. Rent og fint. Lite trafikk utfor. Grei pris for oppholdet.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, toby778
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MonikaVachovaFOM, Front Office Manager på Majestic Plaza Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2017
Google-oversetting

Dear toby778,

many thanks for completing a TripAdvisor Review on your recent visit to our hotel.
I am so glad your stay with us was a pleasant experience!
We do hope to have an opportunity welcome you back one day!

Merry Christmas,

Monika Vachova
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2017

Veldig bra service og hyggelig personale. Store romslige rom og god beliggenhet med gåavstand til det meste.
Møtefasiliteter var bra og Sales & Event manager var veldig hyggelig og service innstilt.
Svært god "Butterfish" til lunsj.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, tomL2251VT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jan_Hamouz, Manažer på Majestic Plaza Hotel Prague, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2017
Google-oversetting

Dear tomL2251VT,

Thank you for your review and for recommending our hotel here on TripAdvisor.
We are pleased that you have been impressed and satisfied with our friendly team, hotel services and facilities.
Rest assured that your comments have been shared to all and we look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards

Jan Hamouz
Resident Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser