“Utrolig god mat!”

K The Two Brothers
Vurdert som nr. 4 av 7 549 Restauranter i Praha
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Nové Město (nybyen)
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Jeg er veldig glad i indisk mat, så jeg gjorde litt research før jeg dro til Praha. Valget ble på denne restauranten og det er jeg glad for! Ble servert raskt og maten var utrolig god. Meget hyggelige kelnere. Anbefales på det sterkeste!

Takk, Rebekri

Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Første stedet i Praha hvor vi møtte ordentlig god service med blide kelnere, nydelig mat og koselig lokale😊

Lurt å gå innom og sette av bord, var plutselig full restaurant med lang kø utenfor😊

Takk, sirigreaker
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant. God mat! Hyggelig betjening. Topp service. Anbefales hvis man ønsker god indisk mat.

Takk, thomasfC5787DQ
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og veldig god service
Vil absolutt anbefale denne restauranten et besøk.
Vår kelner for kvelden, Variz, gjorde besøket ekstra hyggelig.
Den ligger kanskje litt utenfor de vanlige besøkene i gamlebyen, men det er verdt turen.
Stort smil fra oss hvertfall 😁

1  Takk, bj_rnpaulss_nnb
Anmeldt 3. april 2018 via mobile enheter

Dette var en av de bedre resturantene vi var på i Praha. Maten var smakfull og delikat og beste indiske restauranten jeg har vært på. Flotte lokaler og mye mat for pengene. Meget hyggelige priser også. Anbefales!!

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, MarianneMee

Reisende som så på K The Two Brothers, så også på

Har du vært i K The Two Brothers? Del dine erfaringer!