Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“På gjennomreise i Europa rundt. Etter å ha reist europa rundt så stoppet vi i Praha.”
Anmeldelse av Kampa Park

Kampa Park
Vurdert som nr. 91 av 6 207 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 24 - USD 147
Kjøkken: Europeisk, Tsjekkisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Levering, Privat middag, Reservasjoner
Omgivelser: Praha 1 (bysentrum)
Anmeldt 11. desember 2018

For et sted for noen retter. Beste restaurant. Et særpreg med fantastisk atmosfære. Her kommer jeg tilbake, det er bare sikkert. Joda det går an å lage god mat til en fornuftig pris. Helt fantastisk service :-)

Dato for besøk: august 2018
Takk, Jabben60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace på Kampa Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your feedback, we are so happy to hear you enjoyed your stay. Hope to see you soon! Best regards, Alzbeta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 785)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 3 785 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

En av de beste restauranter jeg har besøkt. Vidunderlig mat, god vin og flott service.
Dette er andre gang jeg er her, og kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Liv R T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace på Kampa Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018
Google-oversetting

Dear Liv, thank you for visiting us again, we are glad you enjoyed your stay. Hope to see you on your next trip! Best wishes, Alzbeta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Besøkte restauranten i forbindelse med bursdagsfeiring. Bord var bestilt på forhånd. Vi ble veldig godt mottatt i en nydelig restaurant. Super service på alle måter, nydelig mat og vakre lokaler med nydelig beliggenhet. Moderate priser etter norske forhold, særlig dersom man ikke går bananas i vinkartet. Anbefales på det aller varmeste!

Dato for besøk: november 2018
Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace på Kampa Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your visit, we are happy to hear you enjoyed your dinner. Hope to see you soon! All the best, Alzbeta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Morsomt at en av de beste restaurantene i Praha er «norsk». Fantastisk beliggenhet rett ved vannet og Karlsbroen. Maten følgelig helt upåklagelig, vin og service likeså. Et must når man er i Praha.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace på Kampa Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018
Google-oversetting

Dear Oivind,
thank you for your feedback. I wouldn't say we are a norwegian restaurant, but our owner is front Norway actually :-)) We hope you had a nice time. Best wishes, Alzbeta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Helt magisk beliggenhet med terrasse helt inntil Moldau rett ved Karlsbroen. Nydelig mat og topp service for rimelige priser sett med norske øyne. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Øyvind H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PR-Manager-KampaPark, Manažer komunikace på Kampa Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018
Google-oversetting

Thank you so much, we are happy to hear you had a nice time. Hope to see you soon! All the best, Alzbeta

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kampa Park, så også på

 

Har du vært i Kampa Park? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din