Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mesikansk mat”
Anmeldelse av Cantina

Cantina
Vurdert som nr. 229 av 6 205 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Meksikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Praha 1 (bysentrum)
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Dette var virkelig en god opplevelse. Vi startet med nachos til forrett, en ganske stor porsjon som ville mettet én person. Hovedrettene vi fikk var kjempegode, spesielt guacamolen smakte veldig godt. De er flinke på og lage cocktails og det er god stemning i lokalet. I hvert fall den kvelden vi var der. Anbefales til alle som liker meksikansk. Skal du ha deg sterkt må du si i fra for det er det ikke i forveien.

Dato for besøk: november 2018
Takk, AuroraAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 255)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 256 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Nesten fullt når vi ankom 1230.
Gode drinker og nachos til forrett og Quesedilla og Taco til hovedrett.
Store gode og veldig smaksrike porsjoner.
Perfekt styrke , kan fint sprites opp om du liker det sterkere.
Behagelig stemning og kult lokale.
Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, pettit81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Veldig bra meksikansk mat, hyggelige lokaler og ok priser. Virkelig vært et besøk om du er i Praha :)

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, Paal_NOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mai 2018

Var på denne restauranten og spiste typiske meksikanske retter som Fajitas, Taco og Burrito. Velsmakende kraftige smaker som kjennetegner matretter fra Mexico. Restauranten er spesialisert for å gi den den rette meksikanske matopplevelsen. Et solid utvalg av drikkevarer har de selvfølgelig. Må være forberedt på at dette stedet er fullt på visse tidspunkter Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Steinar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

Vi elsker mexicansk mat derfor tok vi turen hit. Vi spiste fajitas med biff. Det var helt nydelig. Fikk så mye tilbehør og vi spiste så mye. God service og kult sted.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, klanglete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Cantina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din