“Kjempegod pizza”

20:00
Vurdert som nr. 29 av 6 931 Restauranter i Praha
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Kjempegod atmosfære, kjempegod pizza, god vin, kjempe god øl, koselig lokale, god service, og maten kom raskt. MEN servitøren var litt vel innpåsliten og masete. Prøvde å yte så god service at det ble litt i meste laget og «bikka over» etter vår smak. Det var Så masete at vi lurte på om stedet sengte kl 22 og ikkje kl 23 slik vi trudde.,, så da gikk vi før enn vi egentlig hadde lyst til/tenkt. For å oppdage påbegynt yt at at stedet stengte kl 23 slik vi først hadde trudd.

2  Takk, Kristin K
GamberoRosso_Prague, Owner på GamberoRosso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Kjære Kristin K,
Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi snakker om serviceforbedringen på vårt neste møte med en stab.
Ha et hyggelig opphold i vår vakre by!
Med vennlig hilsen
GR ansatte

Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Vi var seks stykker som skulle kose oss ute en søndag kveld. Vi bestilte pizza som ikke var spesielt imponerende. Flere av typene var fryktelig sterke, og da vi ga uttrykk for dette virket det ikke som de var villige til å gjøre noe for at vi skulle bli mer fornøyde. Betjeningen var i tillegg sure og vi satt igjen med et ganske dårlig inntrykk.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, idawett
Anmeldt 13. januar 2018 via mobile enheter

Basert på TripAdvisor lette vi oss frem til restauranten som lå i en koselig gate i gamlebyen i Praha.
Hyggelig mottakelse, vi fikk bord selv om det var lørdag. God atmosfære, fine lokaler.
Vi bestilte Pappardelle og pizza, og fikk et fantastisk måltid. Alt var ferskt og veldig smakfullt. Det hele ble toppet med en nydelig dessert.
Vel verdt et besøk og mye mat og god service for pengene!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, fredriksfotland
GamberoRosso_Prague, General Manager på GamberoRosso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2018

Tusen takk, Mr. Sfotland!

Slike gode ord hjelper oss å bevege oss videre.
Ha et flott opphold i vår vakre by!

Med vennlig hilsen

........................................................
Thank you very much, Mr. Sfotland!

Such kind words helps us to move further.
Have a great stay in our beautiful city!

With kind regards

Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Vennlig betjening som er diskret IG følger godt med. Ok utvalg av øl: én lys og én mørk øl. Mørk øl var god! Mange vittige /filosofiske sitater på veggene. Tren hang-ups: du får like mye % avslag som # hang-ups du tar (henger stang i taket)

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, 976christofferf
Anmeldt 17. mars 2017 via mobile enheter

Var er stor gruppe som hadde forhåndsbestilt bord. Ble tatt imot av en meget vennelig mann og vi ble geleidet ned i en koselig kjeller der det var god plass til alle. Her kunne vi være litt alene. Fikk god oppfølging av kelner hele kvelden. Alle fikk god mat og greie drinker. Ofte kan en oppleve at kelner glemmer drinker og retter, men han her hadde full kontroll på alt vi bestilte. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Marte S
GamberoRosso_Prague, Owner på GamberoRosso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2017

Thank you for the great review, Marte!

Welcome back to GR and have an unforgettable stay in our lovely city!

With kind regards
GR team

Reisende som så på GamberoRosso, så også på

Har du vært i GamberoRosso? Del dine erfaringer!