Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod pizza”
Anmeldelse av GamberoRosso

GamberoRosso
Bestill bord
2
søn. 25.7.
20:00
Vurdert som nr. 99 av 6 207 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 18
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Kjempegod atmosfære, kjempegod pizza, god vin, kjempe god øl, koselig lokale, god service, og maten kom raskt. MEN servitøren var litt vel innpåsliten og masete. Prøvde å yte så god service at det ble litt i meste laget og «bikka over» etter vår smak. Det var Så masete at vi lurte på om stedet sengte kl 22 og ikkje kl 23 slik vi trudde.,, så da gikk vi før enn vi egentlig hadde lyst til/tenkt. For å oppdage påbegynt yt at at stedet stengte kl 23 slik vi først hadde trudd.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Kristin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GamberoRosso_Prague, Owner på GamberoRosso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Kjære Kristin K,
Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi snakker om serviceforbedringen på vårt neste møte med en stab.
Ha et hyggelig opphold i vår vakre by!
Med vennlig hilsen
GR ansatte

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 084)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 1 084 anmeldelser

Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Vi var seks stykker som skulle kose oss ute en søndag kveld. Vi bestilte pizza som ikke var spesielt imponerende. Flere av typene var fryktelig sterke, og da vi ga uttrykk for dette virket det ikke som de var villige til å gjøre noe for at vi skulle bli mer fornøyde. Betjeningen var i tillegg sure og vi satt igjen med et ganske dårlig inntrykk.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, idawett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2018 via mobile enheter

Basert på TripAdvisor lette vi oss frem til restauranten som lå i en koselig gate i gamlebyen i Praha.
Hyggelig mottakelse, vi fikk bord selv om det var lørdag. God atmosfære, fine lokaler.
Vi bestilte Pappardelle og pizza, og fikk et fantastisk måltid. Alt var ferskt og veldig smakfullt. Det hele ble toppet med en nydelig dessert.
Vel verdt et besøk og mye mat og god service for pengene!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, fredriksfotland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GamberoRosso_Prague, General Manager på GamberoRosso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2018
Google-oversetting

Tusen takk, Mr. Sfotland!

Slike gode ord hjelper oss å bevege oss videre.
Ha et flott opphold i vår vakre by!

Med vennlig hilsen
GR team

........................................................
Thank you very much, Mr. Sfotland!

Such kind words helps us to move further.
Have a great stay in our beautiful city!

With kind regards
GR team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Vennlig betjening som er diskret IG følger godt med. Ok utvalg av øl: én lys og én mørk øl. Mørk øl var god! Mange vittige /filosofiske sitater på veggene. Tren hang-ups: du får like mye % avslag som # hang-ups du tar (henger stang i taket)

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, 976christofferf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2017 via mobile enheter

Var er stor gruppe som hadde forhåndsbestilt bord. Ble tatt imot av en meget vennelig mann og vi ble geleidet ned i en koselig kjeller der det var god plass til alle. Her kunne vi være litt alene. Fikk god oppfølging av kelner hele kvelden. Alle fikk god mat og greie drinker. Ofte kan en oppleve at kelner glemmer drinker og retter, men han her hadde full kontroll på alt vi bestilte. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Marte S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GamberoRosso_Prague, Owner på GamberoRosso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2017
Google-oversetting

Thank you for the great review, Marte!

Welcome back to GR and have an unforgettable stay in our lovely city!

With kind regards
GR team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på GamberoRosso, så også på

 

Har du vært i GamberoRosso? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din