“Skuffende”

Restaurace U Fleku
Vurdert som nr. 1 834 av 6 931 Restauranter i Praha
Kjøkken: Tsjekkisk, Pub
God for: Store grupper, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Nové Město (nybyen)
Anmeldt 7. januar 2019

God atmosfære. Elendig mat. Kun en type øl, ikke dra hit hvis du ikke liker mørkt øl.
Masete servitører som hele tiden prakker på deg honninglikør og mer mørkt øl.

Lav pris med sang og trekkspillmusikk i tradisjonelle tjekkiske lokaler trekker gjennomsnittet opp.

Kom mett og i godt humør så kan dette bli en hyggelig kveld. Men ikke dra hit for middag eller godt utvalg av øl. Noe man kanskje forventer av en ølhall....

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Dinger86

Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

En rar og spesiell opplevelse. Servitørene var ivrige etter å pushe drikke. Vi kunne tenke oss lyst øl, men måtte nøye oss med mørkt og søtt øl eller cola. Rause porsjoner med mat. Godt urtebrennevin.

Dato for besøk: september 2018
Takk, _slaugk
Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Gøy med en samling rundt langbordene på U Fleku til allsang og trekkspillmusikk. Vanskelig å finne fram, men alle var samlet til slutt. Nydelig vær, gjorde at vi gjerne skulle sittet i hagen, men der var det fullt. Maten var helt grei og vinen ok. Vi hadde lunchmeny med kylling. Her var det ølet og stemningen som var viktigst. Flotte autentiske lokaler fra flere hundre år tilbake. Ut must på Prahabesøk.

Dato for besøk: april 2018
3  Takk, 283vibekem
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Dette bryggeriet er verdt ett besøk, her serveres mørkt og søtt øl, og vi spiste potetsuppe og løksuppe. Både suppen og øla anbefales. Husk å takk ja til honninglikøren for en god likør opplevelse. Atmosfæren er fantastisk med en trekkspillende kar som får de lokale med på allsang. Stemning!

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, fredrikh484
Anmeldt 29. desember 2017 via mobile enheter

Praha’s eldste bryggeri leverer på alle måter. God tradisjonell mat, fantastisk øl og honninglikøren MÅ prøves. Hyggelig service og livemusikk i autentiske lokaler setter en perfekt stemning for besøkes. Var her to ganger, og vil allerede tilbake.

Dato for besøk: desember 2017
3  Takk, patrickadolfsen

Reisende som så på Restaurace U Fleku, så også på

Har du vært i Restaurace U Fleku? Del dine erfaringer!