Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et fantastisk besøk”
Anmeldelse av Chilli Point

Chilli Point
Vurdert som nr. 35 av 6 454 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 25. november 2016 via mobile enheter

Et must av en restaurant hvis du er på partur i Praha. Et sted du vanligvis ikke ville besøkt hvis du vurderer inngangsparti. Chillimarinert rom i Mojito med jordbær og chilli som starter. Friterte habaneros som forrett (særs hot) og chillimarinert indrefilet til hovedrett. Chilli con carne med store biffstykker til fruens hovedrett. Og 2 liter vann og en liter rødvin!! Bellissimo!!!

Bare å anbefale rund baut.

Dato for besøk: november 2016
Takk, Terryjesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 074)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 1 074 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2016 via mobile enheter

Kjempe koselig og intim restaurant. Servitøren var smilende og blid og servicen var upåklagelig. Nydelige drinker, med chili, som navnet tilsier. Maten var kjempe god og sterk. Anbefales å prøve denne når man er i Praha.

Dato for besøk: november 2016
Takk, Marthe H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2016 via mobile enheter

Helt fantastisk mat. Koselig atmosfære og vennlig personale. Anbefaler alle å prøve strawberry mojito, den sterkeste mojitoen jeg har drukket. Og chilie concarnen var helt fantastisk. Veldig lite lokale så kan være lurt p bestille bord på forhånd

Dato for besøk: november 2016
Takk, caroline s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2016 via mobile enheter

Veldig god mat og service. Hadde blekksprut til forrett som var knallgod, kylling og chili con carne til hovedrett og sjokoladekake til dessert. Vi nøt hvert måltid.
Passe store porsjoner, koselig lokale og god service.
Anbefales!

Dato for besøk: august 2016
Takk, solveigl150
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2016 via mobile enheter

Herlig mat, utrolig god service. Anbefaler suppene til forrett.
Vi hadde en kjempeopplevelse både hva angår mat og måten vi ble ivaretatt av personalet på.
Gode priser er det også
Beste mat opplevelsen i Praha så langt

Dato for besøk: juni 2016
1  Takk, borrebever
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Chilli Point? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din