Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Chilli Point

Chilli Point
Vurdert som nr. 34 av 6 412 Restauranter i Praha
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Staré Město (gamlebyen)
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med utmerket mat og god service! Mangodrinken med chili anbefales fantastisk and til hovedrett.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 485sivb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 067)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 067 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Meget god mat, passelig sterk. og en liten koselig plass med bare 8 bord nede i en kjeller. Anbefales på det "sterkeste".

Dato for besøk: september 2018
Takk, Thomas H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2018 via mobile enheter

Vi var to venninner som spiste her på Chilli point. Jeg elsker sterk mat og smakfull chilli. Mens mi venninne liker mild mat. Her er det godt tilpassa for alle. De har ulike chilli på menyen, alt fra mild til verdens sterkeste.

Maten var helt fantastisk god. God service. Lite og koselig lokalet, kun 8 bord!

Jeg vil anbefale dette på det sterkeste. Vil absolutt tilbake!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Silje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Kun 8 bord!
Herlig kjellerlokale med mat preget av chili men ikke for sterkt.
Små og større retter, kjøtt og fisk og desserter.
Hyggelig og rask betjening. Sentralt beliggende!
Anbefales.

Dato for besøk: august 2017
Takk, 592annej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017 via mobile enheter

Helt utrolig god mat for Chillielskere og en fantastisk god service. Anbefales på det sterkeste. Min kjære uttalte at dette var den beste biffen hun noen gang hadde fått. Avsluttet med en fantastisk honning og chilli likør som medførte at vi kjøpte 2 flasker til å ha med hjem.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Emil Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Chilli Point? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din