“Perle sentralt i Praha”
Anmeldelse av Café Louvre

Café Louvre
Vurdert som nr. 19 av 235 Dessert i Praha
Kjøkken: Fransk
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Familier med barn, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Nové Město (nybyen)
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med nydelig mat! Vi spiste middag her tre kvelder og var strålende fornøyd med maten hver gang. Favorittene våre var kylling med spatzel og and confit. Servitørene er oppmerksomme og flinke til å anbefale mat og vin. Vi spiste kake to ganger og den ene gangen var kaken litt tørr. Ellers var maten og drikken helt topp👍Sterkt anbefalt!

Takk, hkonda

Anmeldt 5. april 2017 via mobile enheter

Opplevelsen på restauranten var flott. God service, fabelaktig mat og øl og flott lokale. Spiste gulasj, og innser at all annen gulasj jeg har spist før ikke har vært bra nok! Anbefales. Rimelige priser på alt.

Dato for besøk: april 2017
Takk, NinaH1937
Anmeldt 8. januar 2017 via mobile enheter

Man må smake sjokoladekake !
Det er absolutt best i hele Praha,veldig god atmosfære og kjempe bra opplevelse uten tvil!

Dato for besøk: januar 2017
Takk, marko_sapic
Anmeldt 8. november 2016 via mobile enheter

Kaffen er helt grei, kakene helt ålreite og prisene helt kurante, men atmosfæren er svært støyete, de ulike avdelingene (som tross det kulturelle aspektet ser ut som sterile rom i en kantine) er proppfulle av turister og heseblesende kelnere. Han som serverte meg begynte til og med å tømme bordet mitt før jeg hadde drukket opp (antar det var kø utenfor ...), men det var egentlig like greit, for denne turistfella er vitterlig ikke er sted å tilbringe tid i en såpass vakker by.

Det er mange gode kafeer i Praha, svært stilfulle sådanne, dette er ikke en av dem.

Dato for besøk: november 2016
Takk, torbus
Anmeldt 5. oktober 2016

Vi besøkte Café Louvre to ganger siste uke, og hadde to meget ulike opplevelser. Første gangen fikk vi utrolig god mat, da spiste vi suppe og salat. Det var så godt at vi ville tilbake en gang til. Da tok vi hovedretter, og både kanin og and var så saltet at det var ubehagelig å spise det. Servicen er god og stedet er virkelig hyggelig, gammeldags med et sus av historie. I tillegg er det røykfritt, noe som ikke er en selvfølge i Praha.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Tone Bianca S

Reisende som så på Café Louvre, så også på

Har du vært i Café Louvre? Del dine erfaringer!