Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perle sentralt i Praha”
Anmeldelse av Cafe Louvre

Cafe Louvre
Vurdert som nr. 21 av 215 Dessert i Praha
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Nové Město (nybyen)
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med nydelig mat! Vi spiste middag her tre kvelder og var strålende fornøyd med maten hver gang. Favorittene våre var kylling med spatzel og and confit. Servitørene er oppmerksomme og flinke til å anbefale mat og vin. Vi spiste kake to ganger og den ene gangen var kaken litt tørr. Ellers var maten og drikken helt toppSterkt anbefalt!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, hkonda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4 729)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 4 729 anmeldelser

Anmeldt 5. april 2017 via mobile enheter

Opplevelsen på restauranten var flott. God service, fabelaktig mat og øl og flott lokale. Spiste gulasj, og innser at all annen gulasj jeg har spist før ikke har vært bra nok! Anbefales. Rimelige priser på alt.

Dato for besøk: april 2017
Takk, NinaH1937
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2017 via mobile enheter

Man må smake sjokoladekake !
Det er absolutt best i hele Praha,veldig god atmosfære og kjempe bra opplevelse uten tvil!

Dato for besøk: januar 2017
Takk, marko_sapic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2016 via mobile enheter

Kaffen er helt grei, kakene helt ålreite og prisene helt kurante, men atmosfæren er svært støyete, de ulike avdelingene (som tross det kulturelle aspektet ser ut som sterile rom i en kantine) er proppfulle av turister og heseblesende kelnere. Han som serverte meg begynte til og med å tømme bordet mitt før jeg hadde drukket opp (antar det var kø utenfor ...), men det var egentlig like greit, for denne turistfella er vitterlig ikke er sted å tilbringe tid i en såpass vakker by.

Det er mange gode kafeer i Praha, svært stilfulle sådanne, dette er ikke en av dem.

Dato for besøk: november 2016
Takk, torbus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2016

Vi besøkte Café Louvre to ganger siste uke, og hadde to meget ulike opplevelser. Første gangen fikk vi utrolig god mat, da spiste vi suppe og salat. Det var så godt at vi ville tilbake en gang til. Da tok vi hovedretter, og både kanin og and var så saltet at det var ubehagelig å spise det. Servicen er god og stedet er virkelig hyggelig, gammeldags med et sus av historie. I tillegg er det røykfritt, noe som ikke er en selvfølge i Praha.

Dato for besøk: oktober 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tone Bianca S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Louvre, så også på

 

Har du vært i Cafe Louvre? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din