Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 405)
Filtrer anmeldelser
1 405 resultater
Vurdering fra reisende
1 250
132
18
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 250
132
18
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 405 anmeldelser
Anmeldt 22. mars 2018

Dette må være det beste hotellet i Praha! Vi var en venninnegjeng på 6 personer. Da vi kom ble vi møtt med et glass prosecco i baren mens vi ventet på rommene våre. En av de ansatte kom bort og viste oss kart over Praha og anbefaling av restauranter etc. De booket også bord til oss på en restaurant på kvelden. Bagasjen ble bært til rommene våre, der det stod en flaske prosecco klar til oss. Hotellet har perfekt beliggenhet med gåavstand til det meste, rene og luksuriøse rom, god frokost og ikke minst - servicen er helt fantastisk!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, emilinha2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BoHo H, Director General på BoHo Prague Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018
Google-oversetting

Dear Emilie A,

We would like to express our sincere appreciation for you coming to stay with us and for taking the time to share your great feedback.

We really do appreciate you taking the time to leave your belated feedback following your past stay with us at BoHo Hotel. Many thanks for your kind words regarding the service you received from the team

We will continue living up to BoHo´s committment to a service that comes from the heart and hope that your review will inspire others to discover our little paradise in the heart of Prague!

We truly hope that you will have a chance to return to Prague and we would be so grateful to be able to welcome you back.

Kind regards,
Veronika Saavedra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2018

Vi var en jentegjeng på 6 - og kan virkelig si at vi opplevde kvalitet og service på høyt nivå fra minuttet vi sjekket inn. Veldig hyggelig og behjelpelig betjening og svært god standard på rom! Absolutt verd prisen!

Romtips: Bestill gjerne rom som ikke ligger under treningsrommet.
Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Susann B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BoHo H, Director General på BoHo Prague Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2018
Google-oversetting

Dear Tyrkiareise,

Please forgive me for not being able to respond in Norwegian, however I really would like to thank you very much for taking the time to share your experiences at our iconic property.

We will continue living up to BoHo´s committment to a service that comes from the heart and hope that your review will inspire others to discover our little paradise in the heart of Prague!

We all hope that you will be able to come back and stay with us in the near future.

kind regards,
Veronika Saavedra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018

Ble raskt sjekket inn og fikk nyte et glass Prosecco i baren, mens de bar bagasjen til rommet vårt. Vi fikk sjekket inn tidligere enn innsjekkingstiden (som forespurt på forhånd), da vi tok et tidlig fly. Rommet var rent og stilfullt, og mens vi var ute av rommet fikk vi morgendagens værmelding printet ut og litt småkaker servert på bordet. Anbefaler også å bruke spaavdelingen i underetasjen etter dager med mye gåing. Beliggenheten var ypperlig, og vi kunne gå til alt vi ville se :) Vi benyttet oss aldri av frokosten på hotellet, men det ville vi gjort neste gang.

Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, fridaanilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BoHo H, Director General på BoHo Prague Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2018
Google-oversetting

Dear Fridaanilsen,

Thank you for taking the time to share your wonderful experience on TripAdvisor. We will never grow tired of reading such complimenting reviews for providing the type of service that warrants feedback such as yours.

We are so pleased to know that you had an overall enjoyable stay with us and we hope to be able to "lure you back" on your future visit to Prague - whether for business or leisure!

We truly hope that you will have a chance to return to Prague and we would be so grateful to be able to welcome you back.

Kind regards,
Veronika Saavedra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017

Nydelig og stilrent hotell. Rommene var moderne, luksuriøse og gullende rene.
Liten spa avdeling med dampbad, badstue og et litte varmt basseng, håndklær og badekåpe låg klar når du kom. Og så ligger hotellet midt i sentrum, som for mange er et must.
Må være det flotteste hotellet i Praha

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, alfsvaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BoHo H, Director General på BoHo Prague Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2018
Google-oversetting

Dear alfsvaag,

Thank you for choosing to stay with BoHo Hotel.

We are glad that we have managed to meet your expectations on so many levels. Our constant effort at BoHo Hotel is to create a relaxing environment and offer efficient, warm, friendly and unobtrusive service to all our guests and we are happy to hear that you were overall happy with the services provided by our colleagues.

We look forward to welcoming you back again at the hotel on your next visit to Prague.

Regards,
Veronika Saavedra.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016

Ble møtt med et glass champagne ved innsjekk. Rommet er som en liten leilighet. Gjennomført høy standard. Spa avdeling var deilig etter å ha vært på sightseeing en heldag. Rolig gate, samtidig nærme til Gamlebyen. Hyggelig og imøtekommende personal.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Bjørnar V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser